A legutóbbi Valorant helyszín 2023 januárjában érkezett meg a szerverekre. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők még a héten bemutatják a legfrissebb pályát.

2023.08.21. – A Valorantot 2019 októberében leplezte le a Riot Games, ám ekkor még csak a Project A címet viselte. Aztán 2020 márciusára a  végleges név is megszületett. A fejlesztők több célt is kitűztek maguknak, a megszorongatni kívánt játék egyértelműen a Counter Strike volt. Alacsony gépigény, 128 tickes szerverek és nagyon agresszív Anti-Cheat szerepelt a tervezetekben. Ezek mindegyikét meg is tudták valósítani már az Alpha teszt alatt.

Valorant pályák

Valorant pályák

Pályák terén azonban voltak lemaradások. A játékosok első körben a Bind, Haven, Split hármasával találkozhattak a szervereken. 2020 nyarára, az „1.0”-ás verziószámot megünnepelve Ascenttel bővült a felhozatal. Azóta már kifejezetten széles repertoár áll a játékosok és a versenyszervezők rendelkezésre. Ott van Icebox, Breeze, Fracture, Pearl és Lotus is. Utóbbi 2023 januárjában érkezett meg az éles ágba, így időszerű már egy új helyszín bejelentése. Könnyen lehet, hogy hamarabb érkezhet, mint amire a közösség számított.

Már a hét második felében megismerhetjük az új Valorant helyszínt?

 

Pár nappal ezelőtt a Valorant Twitter csatornája megtörte a csendet és egy igazán ütős kisfilmmel jelentkezett a közösségi oldalon. Hamar kiderülhetett a kíváncsi játékosok számára, hogy bizony egy új pályát vezet fel ezzel a Riot Games csapata.

Azóta már több információ is napvilágot láttott. A pálya kódneve Juilett, míg a „valódi” megnevezése Sunset lehet majd. A fejlesztők a jelenleg is zajló Champions döntőjében leplezhetik majd le, pár napra rá pedig meg is érkezhet a szerverekre. A jelek alapján úgy tűnik, hogy Los Angeles ihlethette az új helyszínt, a városra jellemző atmoszférára számíthatunk a friss mapon. A Champions végső összecsapására augusztus 26-én kerül sor, így már tényleg nem kell sokat várnunk a bemutatásra.

Tovább büntetik a játékosokat – Ezeket tartogatja az új Valorant frissítés

 

×