Az ikonikus helyszín több alkalommal is feltűnt az új Call of Duty trailerben. A Warzone rajongók egyből megörültek, ám könnyen lehet, hogy feleslegesen.

2023.08.20. – A Call of Duty fejlesztői augusztus elején sem pihentek. Szinte minden nap kaptunk valamilyen új információt az új címmel kapcsolatosan. Nem véletlen, hiszen ezekkel vezették fel az augusztus 17-én tartott Warzone eseményt. Szerencsére egészen hétfőig játszható az event, így azok sem maradtak le, akik valamiért nem kerültek PC és konzol elé csütörtökön. Persze az újdonság varázsa már kicsit elveszhetett, de ennyi baj legyen.

Verdansk

Verdansk

A Shadow Siege event végén a fejlesztők egy új trailerrel jelentkeztek. Korábban is kaptunk pár másodperces videókat, de a hosszú anyagot egészen idáig tartogatták a fejlesztők. Az esemény vegyes fogadtatást kapott. A játékosok szerint a korábbi eventek egy fokkal ütősebbek voltak, ez azonban talán kicsit interaktívabb formát öltött. Ebben nem lehet egyértelmű ítéletet hozni, főleg, hogy értékes ajándékokat, köztük az új fegyvert is az esemény keretein belül lehet megkaparintani.

Ezúttal sem maradtunk Verdansk nélkül? Warzone-ba is jön?

Az már többeknek feltűnt az első, pár másodperces videókban is, hogy egy ijesztően ismerős helyszín köszönt vissza bennük. A képkockák elemzése után hamar kiderült, hogy valóban Verdansk városkája is szerepelhet majd a játékban valamilyen formában. A csütörtöki videóban pedig kapásból négy helyszínt is kiszúrhattak az éles szemű játékosok. Egészen pontosan az alábbi, ikonikus POI-kat:

  • Prison
  • Dam
  • Verdansk Stadium
  • Gulag

Egyből beindultak a pletykák és a kamu hírek, ám hivatalos megerősítés továbbra sem érkezett. Jelenleg kizárható, hogy a Warzone vagy a Modern Warfare III multijában viszontlátjuk a pályát. A kampányban azonban többször is feltűnhet majd az ikonikus helyszín, egy kis nosztalgiázásra tökéletes lehet. Szerencsére már azt is tudhatjuk, hogy mikor vetik rá az első szerencsés játékosok magukat a béta verziókra. 

Kiszivárgott: Ekkor próbálhatunk rá először a Modern Warfare 3-ra

 

 

×