Talán már nem kell sokat várni, hogy végre rátegyük a kezünket a Modern Warfare 3-ra, egy szivárgásból kiderült, hogy mikorra várható a játék bétatesztje.

2023.08.19. – Valóban nagyon sok aggodalom előzte meg a Call of Duty Modern Warfare 3 bejelentésének időszakát. Sokan féltek, hogy a játék csupán egy kiegészítő méretű dolog lesz, illetve hogy nem igazán váltja be a hozzá fűzött reményeket. Most úgy tűnik, hogy a Modern Warfare 3 bejelentése igen sikeresnek mondható, mivel számos újdonságról rántották már le a leplet.

Hogy mennyire fog jól fogyni a játék, az persze már egy másik kérdés. Először a játékosok nyilván szeretnék látni és elsősorban kipróbálni a Modern Warfare 3-at. Nos, úgy tűnik, hogy erre hamarosan lesz is lehetőség.

Kiszivárgott a Modern Warfare 3 béta-teszt dátuma.

Persze mivel a Sledgehammer Games már egy rakás dolgot bejelentett és szivárgás is akad bőven, jó lenne már tudni, valójában mire képes a játék. Azt tudjuk, hogy a multiba klasszikus Modern Warfare 2 (2009) pályák érkeznek, lesznek zombik, rengeteg új fegyver és persze kampány is.

A játék nagy részét azonban még mindig rejtély övezi. A fejlesztők a Gamescom 2023-on mutatják be az első MW3 gameplay-t, amit velünk együtt nézhettek majd. Szerencsére az első kézből származó gameplay is már közel lehet, hiszen egy szivárgásból kiderült, hogy mikor indulhat a béta. Persze ezt nem árt fenntartásokkal kezelni.

Mikor lesz a Modern Warfare 3 béta?

Nemrég az ismert Call of Duty oldal, a CharlieIntel leplezte le, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 bétája valószínűleg október 6-án kezdődik. Ezt a boltoknak küldött tájékoztatók alapján feltételezik.

„A pletykált dátumok szerint a PlayStation exkluzív béta október 6-10 között zajlik, majd minden platformon október 12-16 között.”

Mint azt már tudjuk, a PlayStation platform 2014 óta kizárólagos marketingjogokkal rendelkezik, így a PS tulajdonosok egyes dolgokat néha korábban kapnak meg. Így lesz ez a bétával is. A Bloomberg riportere, Jason Schreier megerősítette, hogy a PlayStation és az Activision megállapodása idén még biztosan érvényes.

Mindez persze hamar megváltozhat, mivel a Microsoft felvásárolja az Activision-Blizzardot. Egyelőre viszont a PlayStation játékosok elsőként próbálhatják ki a bétát. A szivárgásból nem derült ki, hogy a béta alatt mely pályák vagy játékmódok lesznek kipróbálhatók.

Ezt láttad?

Jövő héten felkerül streamingre a The Flash mozi – Itt nézheted meg

×