A fejlesztők az elmúlt napokban bővebb információkkal jelentkeztek. A zombi mód visszatér a Modern Warfare III-ba, nem is akármilyen köntösben.

2023.08.19. – Az elmúlt hónapokban, hetekben szinte mindent meg is tudhattunk a Modern Warfare III-ról. Az új Call of Duty-val kapcsolatos információkat csokorba is gyűjtöttük csütörtök este, ám az élet nem áll meg. Az elmúlt 24 órában is rengeteg információmorzsa érkezett a közösségi felületekre. Szerencsére olyan kérdéssel kapcsolatban is kaptunk válaszokat, melyről ezidáig kifejezetten keveset tudtunk.

Modern Warfare III - Zombi mód

Modern Warfare III – Zombi mód

Május elején azt is megtudhattuk, hogy a 2023-as Call of Duty cím zombi módot is magával hoz majd. Ez a 2020-as cím, a Black Ops Cold War Outbreak módjára épít majd, nemes egyszerűséggel Outbreak 2.0 néven illetik a fejlesztők és az iparági szakértők. Könnyen lehet azonban, hogy még nagyobbat szólhat, mint amire számítani lehetett. A Sledgehammer Games több információt is megosztott a módról. Fontos megemlíteni, hogy kifejezetten megosztó változtatásokról, fejlesztésekről beszélhetünk, nem mindenki fog örülni.

Ezt tartogathatja a Modern Warfare III zombi módja

Nézzük is a legfontosabbakat:

  • A mód PvE lesz, azaz a játékosok egymással nem, csak a zombikkal harcolhatnak
  • Az új Warzone pályán zajlanak majd az események
  • Hatfős squadok érkezhetnek a pályára, összesen 24 játékos (Ez hibásan szerepel a tweetben)
  • A pályán találunk majd Buy Stationt, Ammo Depots-t, Wall Buys-t, Mystery Boxokat és Pack-A-Punch-ot
  • A különféle jutalmakkal a DMZ módhoz hasonlóan Exfilelhetünk a pályán
  • Némi sztorira is számíthatunk, mely a Treyarch Zombi módjainak történetéhez kapcsolódik majd

Bizony, a fenti lista alapján hamar leeshetett a koncepció. A fejlesztők gyakorlatilag a DMZ és a korábbi Zombi módokat ötvözik egyetlen játékmódban. A játékosok el is kezdtek aggódni, hogy a DMZ mód megszűnésével járhat ennek a megérkezése. Nem lehetetlen eshetőség ez, a fejlesztők nem igazán emlegették a DMZ módot a hivatalos bejegyzésben.

Hivatalosan is leleplezték – MINDENT a Call of Duty: Modern Warfare III-ról

×