Bár a The Flash film csak nemrég került a mozikba, hamarosan már otthon is élvezhetjük az alkotást. Persze csak ha van előfizetésünk.

2023.08.19. – Megmondom őszintén én nagyon szeretem a DC filmeket, annak ellenére is, hogy sokan nem. Azt is tudom, hogy sokan örülnek az újrakezdésnek, de én nagyon szerettem Henry Cavillt Supermanként. Így igazából nagyon kíváncsi voltam a The Flash filmre is, különösen azért, mert feltűnik benne Michael Keaton Batmanje is.

Aki szintén kíváncsi rá, azoknak jó hírünk van. A The Flash hamarosan streamingen is látható lesz, ráadásul már a jövő héten.

A The Flash mozi augusztus 25-től lesz nézhető az HBO Maxon.

A hírről egyébként maga az HBO Max számolt be, teljesen váratlanul. Ahhoz képest, hogy csak most jött a bejelentés nagyon hamar fel is kerül, már csak pár napot kell várni.

The Flash

A DC előző univerzumának utolsó filmje persze gondokkal küszködött a mozikban, és hamar megszerezte a Warner Bros. történetének legjelentősebb veszteségét. A filmet újraforgatások, folyamatos késések és viták gyötörték, amik  többnyire negatív kritikákat eredményeztek.

Ezra Miller először a Batman VS Superman című film egyik változatában tűnt fel, mint Flash, ami aztán az Igazság Ligájában kiteljesedett. A Flash szólófilm a legendás Flashpoint Paradoxon történetét dolgozta fel. A filmben Barry megpróbál visszautazni az időben, hogy megakadályozza édesanyja meggyilkolását, ami teljesen megváltoztatja az idővonalat. Sőt, egy alternatív valóságba küldi őt, ahol a Michael Keaton által alakított Batman az egyetlen szuperhős a világon, Supergirl (Sasha Calle) mellett.

A The Flash filmet eredetileg 2014 októberében jelentették be, és 2018-ra tervezték a bemutatót. Azóta számos változtatáson ment keresztül, főleg miután az Igazság Ligája nem váltotta be a stúdió elvárásait. Aztán ott voltak Ezra Miller botrányai is, amik szintén megnehezítették a film megjelenését.

Hamarosan James Gunn és Peter Safran vezetésével a teljes DC univerzumot újjáélszetik. Addig pedig megnézhetjük az HBO Maxon az eddigi univerzum utolsó darabját. Bár valóban sokaknak nem tetszik a film, mindenképp érdemes megnézni. Nekem tetszett.

Ezt láttad már?

Hónap végén lesz a Skull and Bones zárt béta, így lehet jelentkezni!

×