Na már csak ez hiányzott!

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a FIFA-széria, ugyanis szeptember végétől nem az EA Sports ernyője alá tartozik a futballszimulátor. Azt még nem tudni, hogy a FIFA szövetség szeretné-e folytatni a szériát ez alatt a név alatt, vagy hogy számozott verziókkal terveznek-e a jövőben, azt viszont biztos, hogy az EA Sports „EA Sports FC24” névvel fogja piacra dobni a következő játékot.

Természetesen egy halom mechanikai átalakítás érkezik majd, felturbózott Hypermotion, átalakított Trait-rendszer, kigyomlált játékos pozíciók, na meg végre lehetőségünk lesz női és férfi játékosokat egyaránt irányítani az Ultimate Team módban. Végre bőven lesz lehetőségünk kreatívan csapatot építeni, az EA pedig partnerünk lesz ebben.

 

Aminek pedig örülhetnek, vagy ha úgy tetszik, ami miatt foghatják a fejüket az Ultimate Team rajongók, az egy nagy visszatérő. Az FC24 egyik bemutatójából kiderült, hogy visszatér a játék egyik legtoxikusabb gólöröme, a „Shush”, ami korábban annyira kiborította a játékosokat, hogy a fejlesztők inkább eltávolították a játékból.

Ám évről-évre jöttek idegesítőbbnél idegesítőbb gólörömök, ilyen volt például a Griddy, ami a közelmúlt legidegesítőbb animációjának felelt meg. A hírek szerint ez is marad velünk az FC24-ben, így már nem csak egy, hanem két gólörömmel is kiűzhetjük majd ellenfeleinket a világból.

Ezt olvastad már?

Akciófigyelő: 17000 forintos játékot ad az Epic Games tök ingyen

×