Miközben ezen a héten 2 játékot húzhatunk be ingyen az Epic Games Store-ból, kiderült, hogy mivel lepnek meg minket a jövő héten.

2023.08.18. – Talán amit a gamerek a legjobban szeretnek a hétben, az a csütörtök, amikor az Epic Games ingyenes játékokat tesz elérhetővé. Igen, ezen a héten is van ingyenesen behúzható cím, ráadásul kettő is. Az Epic azonban rendszeresen lerántja a leplet arról is, hogy a következő héten mivel lep meg minket.

Jövő héten egy 17000 forintos játékot adnak ingyen az Epic Store-ban.

Az Epic Games Store ingyenes játéka augusztus 24. és augusztus 31. között a Homeworld: Deserts of Kharak lesz, ami jelenleg a Steamen amúgy 46 euróba kerül. Amíg viszont erre várunk, a Store-ban már most letölthető a Black Book és a Dodo Peak.

Aki esetleg nem ismerné, a Homeworld: Deserts of Kharak egy nagyon izgalmas stratégiai játék. A Steamen nagyon pozitív értékelést kapott, szóval aki szereti a műfajt, bátran próbálja ki. A játék egyébként a fő Homeworld sorozat előzménye. Ez a stratégiai játék ráadásul online multiplayer élményt is kínál. A Homeworld: Deserts of Kharak erős, 79-es pontszámmal rendelkezik, szóval ingyen igencsak megéri.

Augusztus 24-től tehát egészen egy heted lesz arra, hogy ingyen behúzd a Homeworld: Deserts of Kharakot. Bár az Epic Games általában két játékot ad ingyen hetente, egyelőre úgy tűnik, jövő héten csak egyet kapunk. Persze előfordult már, hogy az Epic később rántotta le a leplet a második játékról. Ugyanakkor a Homeworld önmagában is szép ajándék.

A jó hír, hogy szép lassan közeledünk az év végéhez, amikor majd az Epic Games Store szokás szerint minden nap új ingyen játékot ad majd. Addig pedig beérjük a heti ingyenes címekkel. A jövő heti játékot ITT találod majd!

Ezt láttad már?

Véget ér egy gyönyörű korszak – Örökre bezár az Xbox 360 digitális boltja

×