Csütörtök este újabb információkat csepegtettek a fejlesztők. A Modern Warfare III átdolgozott mozgását a Warzone is megörökli majd.

2023.08.18. – Augusztus 17-én végre megtörtént a Modern Warfare III teljes leleplezése. Időszerű volt már, hiszen gyakorlatilag mindent tudni lehetett a friss kiadásról. A megerősítés azonban kihagyhatatlan lépés volt, össze is gyűjtöttük a rendelkezésre álló információkat egy dedikált bejegyzésben. Butaság lett volna azonban azt hinni, hogy csütörtök este, péntek hajnalban nem tudunk meg többet a friss címről. A nemzetközi, Activision közeli oldalak újabb információkat kezdtek el csepegtetni a friss címről.

Modern Warfare III

Modern Warfare III

Alapvetően két rétegre oszthatjuk fel a Call of Duty rajongókat. Az egyik tábor mindig is inkább a single kampányt preferálta, sajnos a mostani trendek nem nekik kedveznek. A közösség másik, szintén nagy szeletét pedig sosem vonzották a kampányok, a pörgős multiplayer pályákat kedvelik. Természetesen ezek között lehetnek átfedések, ám mindenki szívében az egyik lehetőség kedvezőbb helyet foglal el. Aztán persze ott a Warzone is, a Battle Royale mód, melyre közvetlen ráhatása van a friss Call of Duty címeknek is. Ez alól a Modern Warfare III sem kivétel.

Így változik majd a mozgás multiplayerben és Warzone-ban

A csütörtöki, (fél)hivatalos információknak köszönhetően az alábbi mozgást érintő változásokra készülhetünk:

  • Slide cancel
  • Reload cancel
  • Gyorsabb felkapaszkodás az egyes párkányokra, épületekre, akár sprintelés közben is
  • Slide után egyből tüzelhetünk is a fegyverekkel
  • ADS módot használhatjuk Slide közben is (Gear/Perk segítségével)
  • A Tac Sprint nagyobb időtartamig tart majd
  • A strafe és ADS mozgások sebessége is nőni fog
  • Tac Sprint újratöltődik „sima” sprintelés közben is

Ahogy azt sejteni lehetett, ezek a fejlesztések Warzone-ba is megérkeznek majd. Ennek debütálására az első, decemberi közös szezon ad majd lehetőséget. A fejlesztők nem sok szót ejtettek a DMZ módról, remélhetőleg az elkövetkezendő hetekben ez megváltozik.

Hivatalosan is leleplezték – MINDENT a Call of Duty: Modern Warfare III-ról

×