Határ a csillagos ég?

A Level Up esemény valószínűleg az FC24 Evolutions mechanikájának volt a bétatesztje a FIFA 23-ban. Ezek a nyári időszakok többnyire így szoktak telni, itt tesztelhet újdonságokat élesben az EA Sports úgy, hogy ezzel nem veszélyezteti a kompetitív érát, na meg nem tolja el több millió játékos szabadidejét. Így volt ez anno a Preview csomagokkal is, az EB alatt tesztelte először a betekintős mechanikát az EA (akkor még jobb csomagokkal), később pedig a szeptemberben megjelent játéknak már alappillére volt.

Ám a pletykák szerint nem csak a Level Up egy próbaútvonal, a leakerek azt rebesgetik, hogy a Marvel x EA Sports crossover, ami elhozta nekünk a World Cup Heroes lapokat is csak a kezdet volt.

 

Az adatbányászok úgy tudják, hogy a Marvel eseményhez hasonlóan akár már több crossover is érkezhet az FC24 ciklusa során. Úgy tűnik, hogy eddig inkább a FIFA volt az, ami megkötötte a kezét az EA-nek, ám így, hogy már nem függnek a fejlesztők a futballszövetségtől, sokkal kreatívabban és lazábban állnak a játékukhoz.

Ezt nehéz megmondani előre, hogy jó dolog-e, vagy rossz, az viszont bizonyos, hogy érdekesnek bizonyul mindez. Már az is nagy előrelépés, hogy a nők és a férfiak egyszerre léphetnek pályára, így talán olyasmit elvárni, hogy például Batman, vagy Pókember rohangáljon a pályán, még túlságosan korai lenne. Így ettől semmiképpen sem kell tartani…

Ezt olvastad már?

A memóriák Szent Grálja? – Ezért örülhet mindenki az ULTRARAM-nak

×