A Nexus Blitz utoljára 2021-ben bukkant fel, a játékosok imádták, a Riot Games pedig azt ígérte, hogy némi módosítással, finomhangolással karöltve 2022-ben ismét elérhetővé teszik.

A Nexus Blitz utoljára 2021-ben bukkant fel, a játékosok imádták, a Riot Games pedig azt ígérte, hogy némi módosítással, finomhangolással karöltve 2022-ben ismét elérhetővé teszik. Nos, nem túlzás azt állítani, hogy hamarosan 2024-et írunk, ám a Nexus Blitzről azóta sem hallottunk. Legalábbis ezidáig…

Az biztos, hogy az elmúlt egy-két év házon belül a LoL új Arena módjára, a 2v2v2v2-re ment rá. A fejlesztőknek nulláról fel kellett húzniuk egy arénamechanikát, ráadásul ezekhez speciális pályákat, na meg játékelemeket kellett készíteni. Aztán persze jöhetett a tesztelés, a ráncfelvarrás, egyensúlyfrissítések, s nagy nehezen múlt hónapban az élesítés. Indokolt volt tehát a csend a Nexus Blitz körül, ám így, hogy az Arena már éles, a Blitz-rajongók joggal tették fel a kérdést: mégis mi a helyzet most?

Egy furcsa klienshibának köszönhetően az ARAM Clash élesítésével a Nexus Blitz is visszatért a játékba egy rövid időre, ám amilyen gyorsan felbukkant a módozat, olyan gyorsan ki is került a lehetőségek közül. A glitch új életet lehelt a Blitz-fanok hétköznapjába, immáron joggal reménykedtek abban, hogy valami történik a közkedvelt játékmód háza táján.

 

Comment
by u/Riot_Riru from discussion Does Riot accidentaly enabled Nexus Blitz?
in leagueoflegends

A Riot közösségi menedzsere, Riru oszlatta el a reményeket, aki nemes egyszerűséggel azt mondta, a játékmód „nincsen kész”, így nemhogy most, de valószínűleg a közeljövőben sem lesz játszható.

Kijelenthetjük tehát, hogy a fókusz most átkerült az Arénára, már csak abban bízhatunk, hogy az új 2v2v2v2-t nem fogja úgy elfelejteni a Riot, mint a Blitzet.

Ezt olvastad már?

Repkednek a boszorkányok!? – Újabb csalás bukkant fel Call of Duty-ban

×