Ugyan jelenleg mindenki az FC24 érkezéséről beszél, még nincsen vége a FIFA 23 ciklusának.

Ugyan jelenleg mindenki az FC24 érkezéséről beszél, még nincsen vége a FIFA 23 ciklusának.

Ahogyan tavaly, idén is egy hatalmas Best of eseményt csinált a FUTTIES-ból az EA Sports. Nem csupán agyonerősített prémium kártyák érkeznek, hanem bizony szépen sorjában meg is emlékezünk az év legjobb lapjairól. Természetesen vannak olyan FUTTIES lapok, amiket csak úgy a közösség örömére élesít a kanadai fejlesztőcsapat, viszont emellett szeretnek megemlékezni az elmúlt hónapok sztárjairól is.

S ha már nosztalgia, még mélyebbre nyúl az EA Sports, ugyanis futószalagon érkeznek úgynevezett End of an Era Icon, vagy más néven Cover Star Icon lapok, amik a FIFA-széria végét hivatottak megünnepelni. Azok az Icon lapok kerülnek a szóban forgó kategóriába, akik korábban felkerültek valamelyik FIFA verzió borítójára. Roberto Carlos, Xabi Alonso, Rooney és Ronaldinho például már teljesíthető is a játékban. Sőt mi több, Carlos lapját bármikor ki is próbálhatjuk, az EA Sports ugyanis mindenkinek adott egy ingyenes Loant, amivel több mint 20 meccsen keresztül játszhatunk.

Viszont a Cover Star-folyam nem áll le, Scholes és Rui Costa után egy olyan támadó kerül majd a reflektorfénybe, akinek már régóta kijárt egy end game-szintű lap, legalábbis a karrierje alapján.

 

Shevchenko, az aranylabdás ukrán egy igazi gólgép volt a pályafutása során, kiemelkedő gyorsaságával és kapuelőtti pontosságával minden ellenfél rémálmának számított. Ám valamiért az EA Sports ezt az „aurát” sosem tudta visszaadni a játékbeli lapjaival. Mindegyik használható volt a maga idejében, de úgy istenigazából senki sem hajtott arra, hogy az ukrán támadó bekerüljön a keretébe. Az elmúlt évek során egyszer sem tudott metának számító lapot kapni.

Jó eséllyel, hála az új Cover Star promónak, ez a sorozat most megszakad és Sheva régi fényében fog tudni tündökölni a virtuális pályán. Mivel a nemzetiségéből adódóan nem sokat tud adni egyetlen keretnek sem a FIFA 23-ban, abban bízom, hogy vállalható árcédulát fog kapni a támadó SBC-je. Az adatbányászok szerint pár órán belül kiderül!

Ezt olvastad már?

Videojátékból derült ki, mit csinálna az emberiség, ha véget érne a világ

×