Hihetetlenül, már-már pofátlanul olcsón osztogatják a két legendás játéksorozat, a Batman: Arkham és a STALKER összes részét.

2023.08.11. – Szerintem nem túlzok, amikor azt állítom, hogy a Fanatical akciója láttán az embernek rendesen bűntudata lesz miután rányom a vásárlás gombra. És egészen biztosan bele fogsz klikkelni, mert olyan kiváló játéksorozatokat sikerült brutálisan leakciózni, mint a STALKER és a Batman: Arkham.

Előbbinek egyébként már javában készül a folytatása a GSC Game World műhelyében, ami alaposan megszenvedte az ukrán-orosz háborút. Több fejlesztő kénytelen volt elhagyni az otthonát és átmeneti szállásokra menekülni családostul, de sokan a fronton állták a sarat az orosz invázióval szemben, amiben sajnos többen életüket is veszítették. A munka azonban nem állt le, és bár sokkal kisebb intenzitással, és a megjelenés többszöri – abszolút érthető – elhalasztásával, de tovább folytatják annak a játéknak a megalkotását, amiről a rajongók oly régóta álmodoznak.

Ugyanakkor amíg a STALKER 2-re várakozunk, addig bőven bepótolhatjuk, vagy újrázhatjuk a legendás korábbi etapokat, melyeket a Fanaticalon mocskosul olcsón, mindössze 2727 forintért egy csomagban vehetünk meg. Az értékes, eredeti árán 13.000 forintba kóstáló pakkban megtalálhatjuk a

  • STALKER: Shadow of Chernobyl
  • STALKER: Call of Pripyat
  • STALKER: Clear Sky

részeket, melyeket a vásárlás után a Steam-oldalán válthatunk majd be. Arra viszont figyeljünk, hogy az akció augusztus 20-án, vagy az elérhető kulcsok lefogyásakor véget ér.

A másik nagy leértékelés a komplett Batman Arkham-szériát tette hirtelen filléressé. A Rocksteady mindhárom remekművét magába foglaló Arkham Collection nevű csomagban tehát megkapjuk a

  • Batman: Arham Asylum – Game of the Year Editiont,
  • Batman: Arkham City – Game of the Year Editiont,
  • és a Batman: Arkham Knight – Premium Editiont.

Mivel a minden idők legjobb szuperhősös videojátékainak tartott hármas legmasszívabb kiadásairól van szó, az alapjátékok mellett mindenféle játékbeli extrára, bónuszpályára és kiegészítőre rámarkolhatunk. A trilógia, mikor épp nem akciós, akkor 22.000 forintba kerül, de a Fanaticalon most nem kérnek érte 3210 forintnál többet. Sokat azért ezen se lamentáljunk, ugyanis ez az ár már csak augusztus 14-ig érvényes.

Mivel a két csomag összértéke simán megvan 35.000 forint, ezért azt hiszem joggal mondhatjuk, hogy az akciós 6000 forintos árcédula a két legendás játéksorozatért filléres tétel csupán. Szóval, ha még nem játszottál volna velük, vagy valamiért hiányoznak a játékgyűjteményedből, akkor kötelező a vétel.

Ezt is érdemes elolvasnod:

14.000 forint helyett ingyenes a játék, amiben átírhatjuk a magyar történelmet

×