A League of Legendsben majd’ 170 karaktert irányíthatunk már, ráadásul ezeket a szereplőket komoly háttérsztorival is megáldották a fejlesztők.

A League of Legendsben majd’ 170 karaktert irányíthatunk már, ráadásul ezeket a szereplőket komoly háttérsztorival is megáldották a fejlesztők. Így nőhetett hatalmasra Runeterra világa, amibe mára már annyi anyagot tuszkoltak a készítők, hogy már a Riot is érezte, ideje készíteni egy hatalmas, nyílt világú MMO-t.

S míg készül a nagy alkotás, az immáron 13. életévét is lassan betöltő League of Legends töretlenül halad előre. A rajongók idén nyáron új lendületet kaptak, hála az új 2v2v2v2 módnak, ráadásul az alap játékmód mellett a TFT is kőkemény játékosbázist tudhat már magáénak. Nagy valószínűséggel ez a hatalmas siker a sokszínű és mély világnak köszönhető, amibe temérdek időt és energiát öltek a készítők.

Ismerve a játék és a benne szereplő karakterek történetét, a Redditen most elkezdődött egy párbeszéd, aminek folyamán a felhasználók arra a kérdésre keresik a választ, hogy ki lehet eddig a League of Legends legnagyobb kihagyott ziccere?

Comment
by u/Oaktreestone from discussion Which champion do you consider to be the biggest missed opportunity?
in leagueoflegends

Az egyik legtöbb reakciót és visszajelzést kapó komment Nilaht emelte ki, megjegyzem abszolút indokoltan. Nilah egy „vízhajlító” (az Avatar után szabadon), akibe egy Ashlesh nevű démont zártak. Úgy kell őt elképzelni, mint Narutot a híres mangában, a karakterben lakozó démon őrületesen nagy erővel ruházza fel a „fogva tartóját”.

Ennek ellenére Nilah a játékon belül egy mid-range carry, aki ugyan jópofa stílussal rendelkezik, mégsem tudja hozni azt a hatást, amit egyébként a sztorija alapján elvárnánk tőle. A redditezők szimplán „Vizi Yasuonak” hívják, szintén érthető okok miatt.

Újból elolvasva Nilah történetét, talán jelenleg tényleg nincs olyan hős, aminél ennyire mellélőttek volna a fejlesztők. Remélhetőleg, ha majd megjelenik az MMO (bőven lehet ez még 5+ év is akár…) Nilah is megkapja a neki járó törődést.

Ezt olvastad már?

Bejelentették végre a Red Dead Redemption újrakiadását – de sokan nem örülnek

×