A FIFA 23 ciklusa egészen szeptember végéig tart, így addig pumpálják is majd a fejlesztők a programba a tartalmat.

Szeptember végén megjelenik az EA Sports új sportjátéka, az FC24, ennek pedig ezúttal egészen nagy feneket kerítenek a kanadaiak. Nem csoda, elvégre ez az első igazán önálló futballjátékuk, eddig ugyanis a FIFA szervezettel  karöltve dobták piacra a „szimulátort”, így mondhatjuk, hogy némiképp meg volt kötve a kezük a fejlesztőknek. Ez a béklyó viszont most lekerült, a 90-es évek óta állandóan FIFA néven futó széria egyszer s mindenkorra megváltozik, kinyitva temérdek új lehetőség kapuját az EA Sports előtt.

Szerencsére nem kell attól tartani, hogy lesznek-e licencek a játékban úgy, mint a Konami eFootballja esetében, az EA ugyanis minden fontosabb bajnokság és kupasorozat licencével rendelkezik. Lehet tehát továbbra is nyomni a meccseket a Real Madriddal, Chelseavel, Manchester Cityvel, s nem kell attól félni, hogy Madrid CF, London FC, vagy Manchester Blue néven köszönnek majd vissza…

 

Persze ettől még nem áll le az élet, a FIFA 23 ciklusa egészen szeptember végéig tart, így addig pumpálják is majd a fejlesztők a programba a tartalmat. A FUTTIES promó egy igazi ünnep, aminek keretein belül közönségkedvenc lapok térnek vissza agyonbuffolt verziókkal.

A legfrissebb leakek szerint hamarosan egy igazi mexikói legenda kap FUTTIES lapot az EA Sportstól, egy olyan játékos, aki szó szerint bejárta a világot és mindenhol le tudta tenni az asztalra a névjegyét. Javier Hernández, vagy ha úgy jobban tetszik Chicharito, karrierje során megfordult a Real Madridban, a Manchester Unitedben, játszott a West Ham színeiben, kipróbálta magát Sevillában, valamint még a Los Angeles Galaxy mezét is magára ölthette.

Van tehát bőven olyan FIFA játékos a világon, akinek fontos helyen pihen Chicharito a szívében. Szerencsére hamarosan a FIFA 23 Ultimate Team keretünkben is helyet adhatunk neki, nagy valószínűséggel SBC formájában fog felbukkanni a játékban. S ha így teszi, őszintén meg lennék lepve, ha drága lenne a kirakós összértéke, cserébe maga a játékos prémium képességekkel lesz felvértezve!

Ezt olvastad már? 

Jöhet egy PlayStation kiegészítő, ami játékon belüli szagokat áraszt

×