A legújabb csomag rendesen megosztja a játékosokat.

2023.08.06. – Manapság nincs könnyű dolga a multiplayer játékok fejlesztőinek. A legtöbb ilyen cím ingyenes, így a kozmetikai tárgyak adják a bevétel jelentős részét. Törekedniük kell, hogy ezek a skinek semmilyen játékbeli előnyhöz ne juttathassák a potenciális vevőket. Ha mégis így történne, akkor azokra a „Pay-2-Win” jelzőt süti rá a közösség.

P2W Holotherm from Dark Rituals 3 bundle. via: @LegoUnlocked
by u/coone90 in CODWarzone

Véletlenül minden játékban előfordulhat ilyen. Fortnite-ban a pályába túlságosan beleolvadó skinek okoztak felháborodást, de a Warzone sem volt mentes ezektől. Szintén hasonló okok miatt utálták sokan az eredeti Roze skint, de a DMZ-ben extra tulajdonságokat adó csomagokat sem szeretik túl sokan. A napokban a Dark Rituals III Bundle keltett kisebb-nagyobb felháborodást.

Pay-2-Win lenne a holo-thermal?

A fenti képen a „Normál” és a Dark Rituals III, fizetős csomagban kapott thermalt távcsöveket hasonlítja össze CharlieINTEL. Tulajdonságában nem ad újat, ám az szabad szemmel, akár külsős játékosnak is látható, hogy jóval tisztább képet kapunk a távcsőbe belenézve. Még víz alatt is sokkal kivehetőbb formában mutatja az ellenfeleket.

Remek kérdés, hogy a fejlesztők mennyire tartják jogosnak a kritikát. Az biztos, hogy nem teljesen egyértelmű a szituáció, illetve azt is fontos megemlíteni, hogy a Ranked módokban nem is használhatóak a thermal távcsövek jó ideje. Ez persze nem túl erős indok, hiszen sokan csak a sima játékmódokban szeretnek kikapcsolódni.

Exkluzív skin is jár mellé – Így robbanthatod az atombombát Vondelen

×