Hasonlóak a feltételek, ám több mindenben is eltér a korábbitól.

2023.08.04. – Szerda este megérkezett a Warzone, DMZ és Modern Warfare II ötödik közös szezonja, rengeteg új tartalommal megfűszerezve. Al-Mazrah térképén a játékosok jó ideje teljesíthetik a Champion’s Quest kihívást. Sokan csak „Nuke” vagy atombomba néven hivatkoznak rá, ám a fejlesztők hivatalosan az előbb említett címen illetik. A frissítésnek köszönhetően Vondelen is lehetőség van a teljesítésére.

Több átfedést is leolvashatunk az eredeti Champion’s Questhez viszonyítva, ám lesznek olyan elemek, tulajdonságok melyben eltérnek majd. Nem beszélhetünk könnyű feladatról, hiszen az előfeltétele is kifejezetten idegőrlő lehet sokak számára. A fejlesztők azonban exkluzív skinekkel jutalmazzák azokat, akiknek sikerül véghezvinni a feladatot. A napokban valóságos verseny zajlott, zajlik a streaming platformokon, hogy kik lesznek azok a játékosok, akik az elsők között teljesíteni tudják a feladatok.

Nézzük is, hogy mire kell készülni!

Feltételek, elemek

Csakúgy, mint az Al-Mazrah változatban, itt is öt (Mini) Battle Royale meccset kell nyerni egyhuzamban a játékosoknak. Sokan már itt elvéreznek majd, két-három meccs talán az átlagfelhasználóknak is teljesíthető, ám öt meccshez nem elég a szerencse, kőkemény skillre is szükség van. A hatodik meccsen élesedik tehát a „küldetés”, hogy egy mindent elsöprő robbanást idézzünk meg a szigetre. A bomba felrobbantásához ezúttal is három elemre van szükségünk, ám ezekből már újakat kapunk, eltérő tulajdonságokkal. A pontos lista a következő:

  • Gallium:. A Gallium a Snapshot gránáthoz hasonlóan viselkedik majd, az ellenfelek számára megmutatja azon csapattársak helyzetét, akik a kezükben fogták.
  • Deuterium: Jelentősen legyengíti az Operatorokat, sprintelés közben némi köhögés effektet is hallhatunk majd. Jól meg kell gondolni, hogy kire bízzuk ezt az elemet.
  • Neptunium: Ez az elem bizonyos időközönként megrázza a közelében tartózkodó Operatorokat és járműveket. A Shock Stickhez hasonló effektre számíthatunk majd.

Pár eltérést azért mindenképp várhatunk, a vízben például nem rejthetjük el az összetevőket későbbre. Minden egyes „elejtés” után újra be kell gyűjteni az elemeket.

A jutalom

Nagy eséllyel több jutalomra is készülhetünk. Operator skinre az első időszakban nem kell számítani, Al Mazrah esetében is később került csak be a repertoárba. Amit biztosra vehetünk, az a fentebb is látható, erőteljesen atombomba tematikájú Lachmann Sub Blueprint. Meglepődnénk, ha Calling Card, Emblem vagy épp Spray nélkül hagyna minket a fejlesztői brigád. A jutalmak pontos listájával meg kell várnunk az első teljesítő csapatot, mindent a fájlokból sem lehet kinyerni.

Már csak pár óra és élesednek az újdonságok:

COD leleplezés, Snoop Dogg és 5 új fegyver – Ezt hozza a Call of Duty Season 5

×