A PlayStation tulajdonosok most fizetés nélkül órákra elmerülhetnek a valaha készült egyik legjobb videojátékban.

2023.08.06. – Mondjuk úgy, hogy hosszútávon nem sok dolog szól a PlayStation Plus játékszolgáltatásának legdrágább, a Premium csomagja mellett, hiszen a nálánál olcsóbb Extrával is elérhető játékkatalógus mellett csupán a kevésbé használt streaming funkcióval, illetve a meglehetősen lassacskán, nem minden hónapban bővülő retro kínálattal nyújt többet. Mindemellett azonban akad egy alig felkapott és hangoztatott előnye, is amellyel még azelőtt próbálhatunk ki válogatott játékokat, hogy kifizetnénk értük súlyos ezreket-tízezreket.

Az utóbbi hónapban a próbaverziós címek listája is szépen kibővült: jelenleg összesen 57 játékot indíthatunk el egy előre meghatározott ideig, amely alatt bőven el fogjuk tudni dönteni, hogy igényt tartunk-e a teljes verzióra, avagy sem. Kicsit olyan ez, (ha valaki emlékszik még rájuk) mint annak idején a néhány ezer forintért árult demólemezek, melyeken műfaj szerint csoportosítva találtunk egy csomó – most kapaszkodj meg: demót. A PS+ trialjai azonban abban különböznek, hogy a vásárlás után pontosan onnan folytathatjuk a kalandot, ahol abbahagytuk.

A legtöbb próbaverziós cím 30 perc és 3 óra között változó keretet kapott, ami a legtöbbször tényleg elég a döntéshez, akad azonban egy olyan játék, amihez még ennél is több kell. Na nem azért, mert ne volna képes 5 perc alatt az ujja köré csavarni konkrétan bárkit, hanem mert a világ egyik legjobbjaként számon tartott videojáték olyan mennyiségű tartalmat kínál, amit 150-nél is több óra alatt sem lehet igazán és teljesen megismerni, felfedezni.

Bizony, jól gondolod, a The Witcher 3: Wild Huntról van szó, amely a napokban csatlakozott be a PS+ Premium próbaverziós listájába, méghozzá nem egy-két-három, hanem rögtön négy órás kerettel.

Bár ez idő alatt egy tucat szörnyet levadászhatunk – köztük is egy veszélyes griffel, illetve segíthetünk néhány helyinek is az ügyes, de inkább bajos dolgaikban, a The Witcher 3 olyan terjedelmű kalanddal szolgál, amihez 4 órácska mindössze egy szolid bevezetővel szolgál. További jó hír, hogy aki PS5-ön indítja el a trialt, az már a grafikailag jelentősen feljavított verzióba ugorhat fejest.

Ha pedig bejött Ríviai Geralt szörnyvadászata, akkor a teljes kiadást augusztus 17-ig féláron, 10.590 forint helyett 5295 forintért vásárolhatod meg a PS Store-ban.

Ezt is érdemes elolvasnod:

A Unity az egyik legjobb Assassin’s Creed, ami az idővel csak nemesedett

×