Ez nem csalás, nem ámítás: Andrzej Sapkowski 10 év után új Witcher könyvet ír.

2023.08.05 – Jó hírekkel szolgálhatunk mindazoknak, akik nem szeretnék megnézni, hogy milyen lesz majd Geralt szerepében Liam Hemsworth a Netflix Witcher sorozatának folytatásában.

Andrzej Sapkowski író ugyanis nemrég megerősítette, hogy az eredeti könyvsorozat új epizódján dolgozik.

Az ukrán Fantastic Talks YouTube-csatornának adott interjújában Sapkowski elárulta, hogy „elég szorgalmasan” dolgozik a Witcher-sorozat új könyvén. Mint kiderült ennek a munkálatai még nagyjából egy évig tarthatnak, de tovább nem. Aki tehát már régóta várt valamilyen új Witcher könyvet, annak már nem kell sokat várnia.

 

Öt év telt el azóta, hogy Sapkowski utolsó Witcher-könyve – a Season ​of Storms – megjelent angolul, de az is öt évvel az eredeti lengyel megjelenés után. Így tehát 10 éve nem jelent meg új könyv a sorozatban. Reméljük, hogy a következő könyv angol vagy magyar nyelvű fordítása nem késik már ilyen sokat, tekintve, hogy a Witcher milyen népszerű az utóbbi években.

Sapkowski arról nem beszélt sajnos, hogy miről fog szólni a következő könyv. A helyzet az, hogy közben a nézők jelentős része jelezte, hogy a The Witcher 3 évada nem jött be neki, Liam Hemsworth főszereplésével pedig egyáltalán nem fogja nézni a Netflix sorozatot. Talán ez az új könyv feledteti majd a korábbi rossz élményeket. Hátha!

Ez meg mi?

A kokós maci és a methes krokodil után jön a sorozatgyilkos VÉRLAJHÁR

×