A hosszú és éles karmait jó lassan áldozataiba mélyesztő bumburnyák lesz a következő slasher-ikon.

2023.08.04. – Hamarosan a világ legbambább, leglassabb és legsutább állata fogja halomra vetni a belsőségeiktől megszabadított embertetemeket. De most tényleg, min is csodálkozol meg röhögsz itt? Már nem is tudom mióta hódítanak a szuperhősös filmek, amikben mindenféle repkedő meg ugrabugráló, színes hacukába öltözött szuperemberek verik egymást bucira, de egy bevadult vérlajhár az már sok?!

Pláne a bekokózott barnamedve, a meth-függő krokodil, a tornádóban támadó cápák, meg a ninjával viaskodó Megalodon után nincs min fennakadni. Az viszont valóban fura, hogy a gyilkos lajhár filmjét egy olyan stúdió, a Gravitas Ventures követi el, aminek a Kedves Kém című dokumentumfilmjét 2021-ben Oscar-díjra is jelölték a kategóriájában.

De most lépjünk ezen túl szépen, és koncentráljunk a Slotherhouse-ra. Az augusztus 30-án érkező ízig-vérig ZS-kategóriát idéző horrorvígjáték története szerint egy már elsőre gyanús csávó rásóz egy kedvesnek tűnő lajhárt egy főiskolás lányra, Emily-re, aki aztán mint egy háziállat magával viszi azt a koliba. Aztán egyre csak gyűlnek körülötte a hullák, de mivel a lajhár mint egy szerencsétlen idióta sürög-forog a diákok között, rá nyilván senki nem gondol elkövetőként.

AZTÁN BUMM GYILKOS LAJHÁR JUMP SCARE, és már ontja is az embervért, aztán jöhet a futás meg a sikítás!

A Slotherhouse mint mondottam a hónap végén érkezik, de egyelőre csak amerikai premierről tudni, nálunk valószínűleg csak valamilyen streaming szolgáltatón fogjuk tudni megnézni. Legalábbis remélhetőleg, hiszen még a Micimackó: Vér és Méz sem érhető el sehol, pedig az is mekkora slasherfilm-klasszikus…

Ja, egy előzetesünk és egy szlogenünk is van: „Ne siess. Halj lassan.”

Ha szar horrorfilmre gerjedsz:

9 annyira sz@r és félelmetesen gagyi horrorfilm, hogy az már jó

×