Most már hiába titkolóznak a fejlesztők.

2023.08.03. – Sokáig úgy tűnt, hogy új Call of Duty játékot nem kapunk idén. Aztán 2023 tavaszán már sokan tényként kezdték el kezelni, hogy a prémium DLC helyett egy friss cím érkezik ősszel. Azóta a fejlesztők is megerősítették ezt a tényt, ám rengeteg még a nyitott kérdés a közösség számára.

A pletykák alapján a Sledgehammer Games felel a játékért, a név pedig nemes egyszerűséggel Call of Duty: Modern Warfare III lesz. Ezzel kapcsolatban azonban konkrét megerősítés nem érkezett, nagy eséllyel az in-game Warzone eventig nem is fog. A közösség azonban minden módszert bevet, hogy némi extra, de hivatalos információhoz jusson a soron következő Call of Duty játékkal kapcsolatban.

Ezúttal a hivatalos weboldal árulkodott.

A „https://www.callofduty.com/playnow/modernwarfare3” URL címet viselő weboldal nagy eséllyel valamikor augusztus végén élesedik, ha valóban ezt a nevet kapja a játék. Több adatbányász és szakértő azonban botokkal figyeli ezt és sok más, potenciális URL címet. A hét folyamán a Call of Duty weboldalakért felelős brigádja valamiért élesítette a weboldalt, így az oldal címét is behúzták ezek a botok. Ebből ismét egyértelműen kiderülhetett, hogy a 2023-as játék címe valóban Modern Warfare III lesz majd. Remélhetőleg most már a hivatalos megerősítésre sem kell sokat várnunk.

Megéri a felárat? – Ezeket adja most a prémium Warzone Season 5 BlackCell Pass

×