Régóta kérték már a játékosok.

2023.08.02. – A Modern Warfare II játékosok a Season 2 elejétől fejest ugorhatnak már a Ranked játékmódba. A mód a CDL szabályait követi, így előfordulhat, hogy nem minden fegyvert vehetünk majd a kezünkbe a szezonok során. Az ISO Hemlock hamar tiltólistára is került, amíg a fejlesztők nem gyengítenek a fegyveren. A

Call of Duty fejlesztői rengeteg ajándékkal halmozzák el a játékosokat, ez nem is kérdés. Ezek egy részéért elég, ha “csak” játszunk a Ranked móddal, míg más jutalmakat szinthez, netán ranghoz kötik az Activision munkatásai. Időközben pedig a Warzone Ranked módja is megérkezett, a Season 3 Reloaded hozta el a játékosok számára. Természetesen ott is kifarmolhatunk jó sok kozmetikai kiegészítőt. Ahogy azt sejteni lehetett, a Season 5-ben sem spórolják ki a fejlesztők ezeket a megszerezhető jutalmakat, de változások is érkeznek. 

Nézzük is, hogy milyen módon változik a Warzone és MW II Ranked!

Leállás

A bejegyzés pillanatában papíron sem a Warzone sem pedig a Modern Warfare II Ranked módja nem játszható. Magyar idő szerint 9 környékén leálltak a playlistek, csak a frissítést követően élesednek majd újra. A játékosok ennek megfelelően este 18:00-19:00-ig csak a normál módokban tudnak kikapcsolódni.

Új Camo-k

A szezon végi rangokért korábban csak Charm járt. A fejlesztők emeltek a téten, Season 5-től kezdődően már sokkal látványosabb jutalmat is begyűjthetjük. Gold rang felett a szezon végeztével Camo-kat is kapunk. Fentebb látható, hogy Modern Warfare II-ben és Warzone-ban kicsit eltér majd a két textúra, érdemes lehet mindkettőre ráfeküdni.

A Warzone és Modern Warfare II Top 250 játékosa pedig egy igazán exkluzív, arany színekkel tarkított animált Weapon Camoban részesül majd. Garantáltan tudni fogja a szerver, hogy a legjobbak között vagyunk a Warzone és/vagy a Modern Warfare II kompetitív módjaiban.

Warzone SR

A Warzone SR számai is némi átalakuláson mennek majd keresztül. Az alábbi, új pontszámokra érdemes majd felkészülnünk:

  • Top 40: 15 (Korábban: 10)
  • Top 30: 30 (Korábban: 20)
  • Top 20: 45 (Korábban: 30)
  • Top 10: 60 (Korábban: 40)
  • Top 5: 80 (Korábban: 50)
  • Top 3: 100 (Korábban: 60)
  • Top 2: 125 (Korábban: 80)
  • Győzelem: 150 (Korábban: 100)

A Division sem lesz a régi

A fejlesztők kiemelték, hogy ezúttal is némi újra-kalibrálásra készülhetünk a Skill Divisiont illetően. Az alábbi feltételek érvényesek ezúttal is:

  • A Bronze és Crimson I közötti játékosok három Tiert zuhannak ahhoz képest, ahol befejezték a szezont
  • Crimson II és afelett pedig minden játékos Diamond I-ként kezdi

A Demotion Protection ezúttal is érvényes lesz, azaz az első három Ranked meccs során kevésbé kell félnünk a Skill Division radikális változásától.

Lesz még mit várni

A fenti jutalmak és változások listája csak egy kis ízelítő volt a fejlesztők részéről. A jutalmak pontos felsorolását csak szerda este ismerhetjük meg. Ölésekért, helyezésekért vagy épp Rankokért járó kozmetikai tárgyak ezúttal is cserélődnek. Amint elérhetőek, jelentkezünk is a friss repertoárral.

A Battle Pass is ütős lett:

Ütős csomagokkal és Battle Pass tartalommal érkezik a Call of Duty Season 5

 

 

×