Ugyan már szinte mindenkit az EA Sports új játéka, az FC24 mozgat meg, sajnos a megjelenésére még majd’ két hónapot várnunk kell.

Ugyan már szinte mindenkit az EA Sports új játéka, az FC24 mozgat meg, sajnos a megjelenésére még majd’ két hónapot várnunk kell. Persze oltani bőven tudjuk a szomjunkat, ugyanis a FIFA 23 él és virul, ráadásul már jócskán az évvégi időszak közepén hasítunk, ami azt jelenti, hogy csőstül ömlenek a jobbnál jobb játékosok a pakkokból és pickekből. Azt nem állítom, hogy mind képes megállni a helyét az évvégi metában, azonban fodderből az új rendszernek köszönhetően már alig lehet kifogyni, így lehet addig forgatni a lapokat, amíg tényleg nem esik valami nagy. Igazi örömfoci már a Weekend League is, talán ilyenkor a legélvezetesebb a játék.

Na meg akkor, ha olyan játékosokból áll a keretünk, akiket szeretünk, így pedig még érzelmileg is kapcsolódunk a klubhoz. Jó dolog egy Mbappé előre, de amikor már 800-1000 meccs körül nyüstöltük a francia lapját, a varázs már nem ugyan az. Viszont, ha fiatalkorunkban imádtuk Torrest és kinyitottuk magunknak a Trophy Titans verzióját, máris más a leányzó fekvése, hiszen minden lőtt gól extra örömmel tölt el minket.

 

Ezt az extra örömöt hozhatja majd el hamarosan Buffon End of an Era lapja, ugyanis az olasz legenda a napokban bejelentette, hogy visszavonul a profi focitól. A világbajnok hálóőr több generációnyi fiatalnak mutatott utat, a futball történetének egyik legkiemelkedőbb kapusának számít.

Épp ezért hiba lenne, ha az EA Sports kihagyná ezt a ziccert, így várhatóan még az elkövetkező hetekben be kellene futnia egy End of an Era verziónak Buffon kártyájából. Ráadásul azon sem lepődnénk meg, ha nem sokkal az FC24 megjelenése után akár Iconként visszaköszönne az EA játékában.

Ezt olvastad már?

Jóval okosabbak lehetnek a rendőrök a GTA VI-ban, mint eddig bármikor

×