A Rockstar fejlesztői alaposan felkészítik a rendőrséget a GTA VI-ban, hogy tényleg úgy viselkedjenek, mint a valóságban.

2023.08.02. – Annak ellenére, hogy igen nagy csönd van, az igazi gamerek még mindig nagyon várják, hogy a Rockstar végre kiadja a GTA VI-ot. Még mi is kapunk néha üzenetet azzal kapcsolatban, hogy mikor jelenik meg, hiszen sokan ettől tesznek függővé több éves terveket. Sajnos mi sem tudunk annál többet mondani, hogy a játék készül, de még várni kell rá.

Közben persze a Rockstar mindent megtesz a szivárgások ellen, bár nem lehet az embereket teljesen elhallgattatni. Időről időre felbukkan egy-egy pletyka, szivárgás, aminek a hitelességét persze lehetetlen ellenőrizni. Szóval minden ilyet kezeljetek fenntartásokkal, ahogy a következőt is.

Most a rendőrökről tett ki több információt egy állítólagos bennfentes.

A GTA VI Trailer Countdown Twitter-oldal szerint a rendőrök alapos fejlesztésen mennek majd keresztül a játékban. Már a tavaly, a játék korai szakaszából kiszivárgott videókból is kiderült, hogy a rendőrök nem úgy fognak viselkedni, mint a korábbi GTA címekben.

 

Konkrétan azt állítják, hogy a zsaruk képesek lesznek felismerni konkrét járműveket, ami jóval izgalmasabbá teszi majd az üldözéseket. Ha minden igaz, a rendőrök nem bukkannak majd fel a semmiből. Időre lesz szükségük ahhoz, hogy kiérjenek egy bizonyos helyszínre, így a játékosoknak lesz ideje kitalálni valamit. Kiérkezéskor pedig körbeveszik a területet. Sőt, arra is lehetősége lesz a játékosoknak, hogy megadják magukat.

Ismétlem, hogy ezek a fejlesztések a játék korai változatából származnak, így egyáltalán nem biztos, hogy ezeket a funkciókat átveszik majd a végleges játékba. Ez azért is fontos, mert a Rockstar tényleg semmit nem hajlandó elárulni a fejlesztésekről. Ismét csak egy dolgot tehetünk: várunk.

Ezt láttad?

Megéri a felárat? – Ezeket adja most a prémium Warzone Season 5 BlackCell Pass

×