Vannak olyan „cheese” párosítások, amiket kitalált magának a közösség és csak úgy termelik a győzelmeket. Ám az egyik most megreked…

A League of Legends 13.14-es ciklusával július 20-án egy új, Arena nevű móddal bővült a játék, ami új lendületet adott a játéknak. A játékosok szabályosan imádják a módot, de mivel közel 170 karakterrel lehet harcba szállni jelenleg a LoL-ban, sokan eltévednek a lehetőségek tárházában.

A játékmódban négy darab két fős csapat vesz részt, így a szinergia rettenetesen fontos. Nincsen sok lehetőség, viszont azt a keveset a lehető legjobban kell tudni kombinálni. Épp ezért olyan karakterek dominálnak, amik képesek magukat kirántani a csávából, vagy éppen ugyan ezt megtenni a társaikkal is. Mindezekre még egy lapáttal megérkezik az állandóan változó környezet, ami folyamatos adaptálódást jelent, valamint az augmentek, amik szignifikánsan módosítják a játékmenetet és további személyre szabhatóságot adnak a karaktereknek a képességek és a tárgyak mellé.

Azonban vannak olyan „cheese” párosítások, amiket kitalált magának a közösség és csak úgy termelik a győzelmeket. Ilyen a Poppy-Alistar, ami a temérdek knock backre épít. Lényegében egy elpusztíthatatlan tank párosról van szó, akik addig húzzák a meccset, amíg a kör el nem kezd szűkülni az arénában. Azonban, ha kipöcköljük az ellenfeleket, azok állandóan sebződnek a tűzben. Szinte nincs is counter play erre a stratégiára, egyedül tiltani lehet őket.

 

Most viszont fel lehet lélegezni, ugyanis Alistar játszhatatlanná vált az Arena módban. Bugos volt az ultija, így a Riot Games visszaterelte a tervezőasztalra, hogy javítsák a problémát.

Remélhetőleg pár nap alatt javítják a hőst és visszatérhet Poppy legjobb barátja!

Ezt olvastad már?

Egészen zseniális filmek és sorozatok érkeznek a Disney+-ra augusztusban

×