A Microsoft Xbox Game Pass szolgáltatásából augusztus 15-én négy játék búcsúzik, így addig érdemes játszani velük, amíg még lehet.

2023.08.02. – Sajnos bármennyire is szeretjük a videojáték-előfizetéseket, néha-néha előfordul, hogy egy-egy játék kikerül a kínálatból. Ez alól sem a PlayStation Plus, sem a Game Pass nem kivétel, így tehát augusztusban ismét el kell búcsúznunk egy-egy címtől. Ami az Xbox Game Passt illeti, idén augusztusban 4 játék már biztosan búcsúzik.

Ez a négy játék augusztus 15-én kikerül az Xbox Game Pass kínálatából.

A jó hír viszont az, hogy az Xbox Game Pass előfizetőknek 2 hét áll még a rendelkezésükre ahhoz, hogy ezekkel a játékokkal játszhassanak, szóval ha eddig nem tetted, most itt az alkalom. Nem mellesleg, mint mindig, a játékok 20%-os kedvezménnyel kaphatók, amíg a Game Passban vannak. Tehát ha valaki elkezdi valamelyik távozó játékot, és nem fejezi be, mielőtt kikerülne, legalább a szokásos árnál olcsóbban veheti meg.

Augusztus 15-én ez a 4 játék biztosan távozik:

  • Death Stranding (PC)
  • Edge of Eternity (Felhő/Konzol/PC)
  • Midnight Fight Express (Felhő/Konzol/PC)
  • Total War: Warhammer 3 (PC)

Tudom, hogy erről mindenkinek más a véleménye, de szerintem a Death Stranding a világ egyik legjobb játéka, kiváló játékmenettel, történettel, ráadásul rengeteg tartalommal. Aki szerencsés volt, az korábban behúzhatta a játékot az Epic Games Store-ban ingyen. Aki viszont még sosem játszott vele, annak csak ajánlani tudom. Az Edge of Eternity és a Total War: Warhammer 3 hasonlóan sok játékidőt ígér, a Midnight Fight Express viszont meglehetősen rövid, alig több mint öt óra alatt végigjátszható.

Szerencsére augusztusban rengeteg friss játék is érkezik majd a Game Pass-ba!

Ezt láttad?

Sokan fognak örülni – még több platformon lesz játszható a Star Wars Jedi: Survivor

×