A Saw X-ben látható az egész Fűrész horrorsorozat talán legmeredekebb jelenete, és nagyon úgy tűnik, hogy a sztorit is rendesen eltalálták.

2023.08.01. – Ha már mindent, és ezt úgy értjük, MINDEN Fűrész filmet láttál, azt gondolnád, nincs semmi, amivel egy horrorfilm meglephet.

De, van.

És ezt is egy Fűrész film, a franchise immáron tizedik része produkálja. Örömhír, hogy nem egy sokadik epilógust kell nézni, Tobin Bell nélkül, mert a hamarosan érkező film egy ún. „interquel”: az első két rész közötti időben játszódik. Akkor, amikor a mérnöki zsenialitással hentelő Jigsaw még nagyon is eleven – egyben a leginkább bosszúszomjas.

Forrás: Lions Gate Entertainment

A Fűrész X előzetese véres bepillantást enged John Kramer, a rideg sorozatgyilkos következő játékába – és lehet, hogy már a trailer is elég lesz az álmok megzavarásához. Jigsaw ezúttal személyes bosszúhadjáratot folytat, egy sebészcsapat ellen, akik nem tudták / nem is akarták eltávolítani a tumort az agyából.

És erre bepöccen. Nem kicsit.

Az egész orvosi teamet csapdába ejti, hogy újabb véres játékokból és hátborzongató próbákból felépülő, a védjegyévé vált labirintusba vesse őket. Mivel egy kudarcba fulladt agysebészeti eljárás miatt kerülnek oda, nem nehéz kitalálni, hogy legalább az egyiküknek mit kell végrehajtania magán, ha túl akarja élni a csapdát… Az egész annyira hátborzongató és gyomorforgató, hogy még az az ABBA-sláger is rémálomszerűvé válik, ami a videó alatt szól. Az internet népe el is árasztotta megjegyzésekkel a trailer kommentszekcióit: a legtöbben már ettől rosszul vannak (akad, aki végig se bírja nézni), de izgatottan várják mi sül ki a tizedik felvonásból.

KÉRJÜK, hogy ha még nem vagy 18 éves, NE INDÍTSD EL a videót! Köszi!

 

Az eredeti sztori, a kreatív csapdák és az előre konkrétan nem tudható, csak borítékolható fordulatok miatt úgy tűnik, minden együtt van egy klasszikus stílusú Fűrész-film receptjéhez. A Saw X 2023. szeptember 29-én kezdi meg világhánytató útját a mozikban.

Addig ezt néznénk a helyedben (18 év felett):

Gyakorlatilag biztos, hogy ez az újdonság az év horrorja – nem hibázhatsz vele

×