Nyakunkon a Season 5.

2023.07.31. – Nyakunkon a Season 5-ös frissítés, pedig még a júliusi 24-ei frissítést sem sikerült kiheverni. A fejlesztők teljesen váratlanul nerfelték a metafegyvereket. Mindezt úgy, hogy a Reloaded frissítés során is jelentősen átalakították a sebzésprofilokat. Ember legyen a talpán, aki ebben a helyzetben ki tud igazodni. Szerencsére a Warzone tartalomgyártók, elemzők igyekeznek segíteni.

Éppen hétfő délután elemeztük a legjobb fegyvereket. A Cronen Squall visszatért az élre, de az ISO 45, Lachmann Sub vagy épp a Kastov 762 játékszereket sem kell félteni. Folyamatosan alakul a meta jelenleg, nagy eséllyel ezen a Season 5-ös frissítés sem fog segíteni. Könnyen lehet azonban, hogy egy rég elfeledett SMG emelkedhet ki a szerdai korszakváltás után.

Így szereld fel az FSS Hurricane-t!

JGOD kifejezetten ügyel arra, hogy ne csak „érzésre”, de számadatokra hivatkozva válassza ki az aktuális kedvenceket. Így tett az SMG kategória esetében is. Az FSS Hurricane jelenleg a listák alján van, ám könnyen lehet, hogy napokon belül már több szinttel feljebb találhatjuk meg. A Warzone szakértő az alábbi kiegészítőket ajánlja az SMG mellé:

  • Muzzle: FTAC Castle Comp
  • Laser: Schlager Peq Box IV
  • Stock: Demo Quicksilver Collapsed
  • Rear Grip: XTEN Grip
  • Ammunition: 5.7x28mm Overpressured +P

Érdemes kihasználni az utolsó napokat – Ezek most a Warzone legjobb fegyverei

×