Már hetek óta érkeznek hivatalos forrásból a jobbnál jobb EA Sports FC24 hírek.

Már hetek óta érkeznek hivatalos forrásból a jobbnál jobb EA Sports FC24 hírek. A kanadai fejlesztőcég egy nagyszabású online esemény keretein belül rántotta le a leplet az új játékról, ami immáron FC24-ként fog felkerülni a boltok polcaira. Ennek egyszerű az oka, az EA Sports és a FIFA nem hosszabbított szerződést, így a híres futballjáték-széria nem viselheti többé a „FIFA” nevet. Ez egyébként elsőre nem tűnik nagy tragédiának, az EA Sports ugyanis komoly szerződéseket kötött a nagyobb futball-ligákkal, így licenc oldalról nem lesz akadálya annak, hogy ne essen vissza a játék színvonala. Sőt, valószínűleg az új rendszernek köszönhetően sokkal szabadabb kezet kap majd az FC24 fejlesztőcsapata, így olyan tartalmak és lehetőségek is érkezhetnek az új játékba, amit korábban különféle együttműködések miatt nem léphetett meg a kanadai cég.

Az már biztos, hogy megint az Ultimate Team lesz a főszerepben, ezen értelme se lenne változtatni, elvégre ez termeli a profit 95%-át. A mikrotranzakciók nagyon jól termelnek, igazi arany tojást tojó tyúkot talált magának az EA. Lesz persze a játékban más tartalom is, visszatér például a közkedvelt Karrier mód, aminek a hivatalos bemutatóját ma élesíti az EA.

 

A fent található linken 17 órától megtekinthető az első hivatalos előzetese a játékmódnak, amiben az FC24 fejlesztői bemutatnak minden újdonságot, amit az új játékba pakoltak a módozat felturbózása érdekében.

 

Ezúttal személyisége is lesz a játékosoknak, így sokkal alaposabban kell majd menedzselni őket, na meg a tárgyalások is izgalmasabbak lesznek. Kapunk egy új belsőnézetes lehetőséget, ráadásul akár a vonal mellől is végigkövethetünk majd egy meccset, mintha tényleg mi lennénk a menedzserei a klubunknak.

Már nagyon várjuk!

A hackerek miatt leálltak az eredeti Modern Warfare 2 szerverei

×