A Koreába utazás és a Challenger elérése az egyik legnehezebb League of Legends kihívásnak számít.

A Koreába utazás és a Challenger elérése az egyik legnehezebb League of Legends kihívásnak számít. Egyetlen szereveren sem egyszerű ezt elérni, de úgy tartják, hogy a koreai a legkompetitívebb szervere a világnak, így hát ha itt sikerül, jó eséllyel bárhol összejöhet. Tyler1, Tarzaned, de még Blackie is megpróbálkozott már ezzel a kihívással, ám rajtuk kívül évente több százan feszülnek neki a koreai szerver kihívásának, ráadásul ezek nagyja el is hasal. Viszont most egy tartalomgyártó mindenkit kenterbe vert, s olyat ment, amit még valószínűleg ő maga sem tervezett be előre.

Július 30-án a német streamer, Agurin bejelentette, hogy elérte a Challenger szintet a koreai szerveren, amivel nem sokan dicsekedhetnek el a világon. Ráadásul ezt a hihetetlen mérföldkövet mindössze 13 nap alatt érte el.

 

A streamer Koreába utazott, elkészítette a felhasználóját és hivatalosan július 18-án kezdte meg a ranglétra megmászását, vagyis nulláról indult, nem pedig a Riot Games fiókjával, előre beállított MMR-rel.

A besoroló játékok után a streamer Emerald I-ben kezdett, s csak négy nappal a kihívás megkezdése után Masterré léptették elő. Július 26-án Augurin megtette az utolsó nagy lépést és feljutott Challengerbe.

A legtöbb meccsen dzsungelben játszott, Jarvan IV, Nocturne és Elise voltak a legtöbbet játszott karakterei.

Ezt olvastad már?

Érdemes kihasználni az utolsó napokat – Ezek most a Warzone legjobb fegyverei

×