Hamarosan érkeznek november kedvencei az Ultimate Team módba.

Ahogyan tavaly, idén is egy hatalmas Best of eseményt csinált a FUTTIES-ból az EA Sports. Nem csupán agyonerősített prémium kártyák érkeznek, hanem bizony szépen sorjában meg is emlékezünk az év legjobb lapjairól. Természetesen vannak olyan FUTTIES lapok, amiket csak úgy a közösség örömére élesít a kanadai fejlesztőcsapat, viszont emellett szeretnek megemlékezni az elmúlt hónapok sztárjairól is.

Hamarosan a novemberi kedvencekre kerül a sor, a FIFA 23 rajongói pedig elkezdték számolgatni a visszatérők lehetőségét. November még nem ütött olyan hatalmasat, ebben a hónapban indult el a világbajnoki promó, így SBC-k és Objective-ek terén ez a tematika számított a legdominánsabbnak.

 

Ott volt például Road to World Cup Eriksen, a dán lapját egy halom ember használta akkoriban. Szintén nagyot szólt Messi Flashback lapja, valamint Cuadrado Moments kártyájának megjelenése. Utóbbi idő közben klubot váltott, így izgalmas lenne, ha ő is bekerülni a Best of FUTTIES szűkített keretébe. A hónap játékosa díjazottak közül kiemelném Keant, aki akkoriban a Lengthy meta egyik legkedveltebb alakja volt. Igazán meg lennénk lepve, ha ő nem kapna rózsaszín-arany lapot.

Ezt olvastad már?

Erre vágytál? – Elkészült a maszturbátor, amit az agyaddal irányíthatsz

×