„Ugorj be a Call of Duty: Warzone-ba, hogy megtapasztald a Call of Duty 2023 világméretű leleplezését” – írják a fejlesztők.

A Call of Duty Modern Warfare 2 és a Warzone 2 ötödik évadát részletező blogbejegyzés részeként kiderült, így az Activision gyakorlatilag meg is erősítette, hogy ismét egy játékon belüli eseményt fog használni a sorozat közelgő tartalmának bemutatására.

Forrás: ActiVision

A korlátozott ideig tartó Warzone-event keretében (az időpont még nem nyilvános) a Shadow Companyhoz csatlakozva vesszük fel a harcot a Konni erőkkel, és az akció során biztonságba kell helyeznünk egy pusztító erejű vegyi fegyvert. A blogbejegyzés sejtelmesen hozzáteszi: a 2023-as Call of Dutyról (amit a kiszivárgás ellenére még itt sem neveznek Modern Warfare III-nak) folyamatosan csepegtetik majd az információkat, ezért érdemes követni a CoD összes hírcsatornáját. A bejelentéshez egyébként egy képet is mellékeltek – ezen alighanem a leleplező WZ-esemény helyszínét nézzük:

Forrás: ActiVision

A Sledgehammer Games fejlesztésében készülő Call of Duty 2023 a hírek szerint a tavalyi Modern Warfare 2 folytatása lesz. Az Activision technikailag megerősítette, hogy a Modern Warfare 2 operátorai, fegyverei, pályái, játékmódjai és csomagjai átkerülnek az új címbe.

Innen tudjuk, hogy az új game a Call of Duty: Modern Warfare III lesz:

Elég egyértelmű – Kiszivárgott a Modern Warfare 3 logója, a Sledgehammer is villantott

×