Ugyan jelenleg mindenki az FC24 érkezéséről beszél, még nincsen vége a FIFA 23 ciklusának.

Ugyan jelenleg mindenki az FC24 érkezéséről beszél, még nincsen vége a FIFA 23 ciklusának. Olyannyira nincs, hogy már azt számolgatják az adatbányászok, hogy milyen novemberi lapokról emlékszik majd meg hamarosan a FUTTIES esemény.

Ahogyan tavaly, idén is egy hatalmas Best of eseményt csinált a FUTTIES-ból az EA Sports. Nem csupán agyonerősített prémium kártyák érkeznek, hanem bizony szépen sorjában meg is emlékezünk az év legjobb lapjairól. Természetesen vannak olyan FUTTIES lapok, amiket csak úgy a közösség örömére élesít a kanadai fejlesztőcsapat, viszont emellett szeretnek megemlékezni az elmúlt hónapok sztárjairól is.

Hamarosan a novemberi kedvencekre kerül a sor, a FIFA 23 rajongói pedig elkezdték számolgatni a visszatérők lehetőségét. November még nem ütött olyan hatalmasat, ebben a hónapban indult el a világbajnoki promó, így SBC-k és Objective-ek terén ez a tematika számított a legdominánsabbnak.

 

 

S ha már nosztalgia, még mélyebbre nyúl az EA Sports, ugyanis hamarosan érkeznek úgynevezett End of an Era Icon lapok, amik a FIFA-széria végét hivatottak megünnepelni. Azok az Icon lapok kerülnek majd be a szóban forgó promóba, akik korábban felkerültek valamelyik FIFA verzió borítójára. Szinte biztos, hogy Ronaldinho és Rooney benne lesz az eseményben, de jó esélyekkel indul Kaká is, na meg Vieira, Roberto Carlos, Thierry Henry, Scholes és Campbell is.

Ezt olvastad már?

Elhalaszthatták a Vaják folytatását – pedig már majdnem sínen volt

×