Kedd este élesedett a csomag.

2023.07.26. – Nem lepődünk meg azon, hogy különféle játékban visszaköszönt Magyarország. A Wikipedia jelenleg 70 címet tart nyilván, melyben valamilyen formában találkozhatunk hazánk virtuális másával. Jelentős részük azonban autós cím, melyben valójában a Hungaroringet láthatjuk, nem pedig konkrét városokat, netán épületeket. Ide sorolható azonban egy olyan játék, melyben akár még a saját házadat is megpillanthatod.

Ez a cím nem más, mint a Microsoft Flight Simulator, röviden MFS, mely műholdas adatok segítségével alkotja meg a virtuális Földet. Ennek köszönhetően az összes magyar falu összes utcája felett elrepülhetünk. A házak nem néznek ki valami jól, sokszor a színűk sem stimmel, de ott vannak. A városok egy fokkal jobban mutatnak, ám itt is AI generált épületek rondítanak bele a látképbe.

Új frissítés érkezett – Sosem volt még ilyen szép Magyarország a játékokban?

Kedd este publikálta a Microsoft a World Update XIV: Central Eastern Europe csomagot, mely Csehország, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia, Horvátország és Bosznia-Hercegovina tájait hivatott feljavítani.

A példaként beágyazott screenshotok között hamar megtalálhatjuk Budapestet és a Parlamentet is, de például a Pécs-Pogány Repülőtér is sokkal modernebb, kidolgozottabb formában létezik ezentúl a játékban. A frissítés a játékhoz természetesen teljesen ingyenes. Az Xbox Game Pass előfizetők pedig párszáz forintért kipróbálhatják a repülőszimulátort, immár a feljavított Magyarországgal.

Ha unod a játékot, most ingyen nézhetsz animéket a Game Pass előfizetéssel

×