Szeptembertől el kell búcsúznunk a FIFA-szériától, azonban az EA Sports nem áll le a futballjátékok gyártásával, saját sorozatot indít.

Szeptembertől el kell búcsúznunk a FIFA-szériától, azonban az EA Sports nem áll le a futballjátékok gyártásával, saját sorozatot indít. Ez lesz az FC24, aminek a borítójára ezúttal Haaland, a Manchester City támadója került fel, leváltva a francia csillagot, Mbappét. Az Ultimate Edition viszont egy speciális képpel kerül a boltok polcaira, az Ultimate Team módra hajazva temérdek játékos és legenda tekint majd vissza a tulajdonosokra.

Amióta megtartotta a hivatalos bemutatót a kanadai cég, állandóan csepegtetik az infókat. Legutóbb például a Hero lapokról osztottak meg némi infót a fejlesztők, elárulták, hogy kik fognak érkezni a játékba ősszel. Szerencsére egy halom olyan személyről van szó, akik korábban nem voltak elérhetők a játékban, viszont most lehetőségünk lesz pályára küldeni kedvenceinket.

 

 

 

Sneijder érkezéséről már lehetett hallani, azonban Vialli, Tévez és Lizarazu érkezésének híre kellemes meglepetés. Továbbá a női játékosok is delegálnak majd hősöket, Scott az első hivatalos érkező.

A lapdizájnból jól látszik, hogy ezúttal is lesznek képregényes dinamikus képpel megáldott lapok, na meg a fent látható új kártyák már abból a Champions League Heroes promóból származnak, amiket az Ultimate Edition előrendeléséért kapunk majd.

Ezt olvastad már?

Az utóbbi évek leghasznosabb újítását kapja meg a Netflix alkalmazása

×