A legnépszerűbb streaming szolgáltató tesz róla, hogy augusztusban se maradjunk néznivaló nélkül.

Bár a Netflix augusztusban is kiemelkedő mennyiségű új tartalommal látja el az előfizetőket, a kínálaton azért érezhető, hogy nálunk is sokan a nyári vakációt töltik. Ezt az időszakot nevezzük uborkaszezonnak, amikor súlyosabb premier nélkül apróbb csemegéznivalókkal, vagy a régről elmentett, de idő hiányában megnézetlen filmekkel és sorozatokkal várjuk ki a nagyobb volumenű tartalmakat.

Persze még így is Netflixre érkezik a legtöbb és legváltozatosabb újabb néznivaló, melyek közt lehetetlen lesz unatkozni, mindenki megtalálhatja a magának valót. Itt van például az utóbbi évek egyik legnagyobb média- és közérdeklődést övező ügye, a Johnny Depp és Amber Heard közötti amerikai pereskedés, amiből nyilván a streaming szolgáltató is készített egy saját dokut.

Ha viszont nem rajongunk a témáért, akkor egy csomó más érdekes és őrült jó sorozat és film közül válogathatunk: jönnek új animék, animációs filmek és sorozatok, mindenféle valóságshow, új részeket kap végre a zseniális Nicole Byer vezette „Ezt jól kisütöttük” (Nailed it!), érkezik egy marék koreai és japán sorozat, és sok más mellett Gal Gadot is egy teljesen új akciófilmmel jelentkezik.

A hónap legnagyobb sztárja azonban kétség kívül a világ legrégebb óta futó anime-sorozatának, a ONE PIECE élőszereplős adaptációja, amiben egy csapat mondvacsinált zöldfülű kalóz kalandjait követhetjük nyomon.

De mindezeken túl is lesznek újdonságok bőséggel, melyeket a teljesség igényével próbáltunk egy szép nagy csokorba szedni (a filmek és a sorozatok címére bökve azonnal a Netflix-alkalmazásban a profiljukon találod magad):

A hónapban jönnek:

Augusztus 1. – kedd

Augusztus 2. – szerda

Augusztus 3. – csütörtök

Augusztus 4. – péntek

Augusztus 7. – hétfő

Augusztus 8. – kedd

Augusztus 9. – szerda

Augusztus 10. – csütörtök

Augusztus 11. – péntek

Augusztus 12. – szombat

Augusztus 15. – kedd

Augusztus 16. – szerda

Augusztus 17. – csütörtök

Augusztus 18.- péntek

Augusztus 19. – szombat

Augusztus 22. – kedd

Augusztus 23. – szerda

Augusztus 24. – csütörtök

  • Ragnarök – 3. befejező évad (Netflix sorozat)
  • Who Is Erin Carter? (Netflix minisorozat)

Augusztus 25. – péntek

Augusztus 28. – hétfő

Augusztus 31. – csütörtök

Te mit raksz azonnal a saját listádra?

Ezt is érdemes elolvasnod:

Az 5 legidegesítőbb dolog a Netflixen – és ahogy megoldhatod őket

×