Minden nap érdemes figyelni az EA Sports hibáit, ugyanis úgy osztják a kompenzációkat, mintha nem lenne holnap.

Az elmúlt hónapokban számtalanszor történt meg az, hogy a legdrágább Store csomagokba rejtett Loan Player Pickek bizonyos esetekben, vagyis pontosabban bizonyos nyelvek esetén hibásan voltak reklámozva.

A kanadai kiadó rendesen meg van szédülve mostanában, temérdek hibát halmoztak egymásra. Kiderült, hogy a cég nem volt képes konzisztensen élesíteni a lokalizált csomagokat, így előfordult, hogy bizonyos nyelveken nem úgy lettek hirdetve csomagok, ahogy kellett volna. Először talán a lengyel játékosok kaptak egy kis áldást, ugyanis az 500 és a 400 ezer coinos Store csomagba pakolt Loan Pickek helyett konkrét TOTS Pickeket hirdetett az EA, így természetesen kötelesek voltak ezt javítani, hiszen az emberek többnyire valós pénzért vásárolták meg őket.

Ebből később trend lett és elkezdték figyelni a felhasználók a különböző nyelveket és azok Store csomagjait. Később a brazil/portugál nyelvvel is eljátszotta ugyan ezt a hibát az EA, a hír pedig futótűzként terjedt a neten. Az emberek beléptek a WebAppba, átállították annak a nyelvét, megvették a Store csomagot, majd tartották a markukat, hogy márpedig jár nekik a kompenzáció. A legviccesebb az egészben, hogy sikerrel jártak.

Így tehát minden nap érdemes figyelni az EA Sports hibáit, ugyanis úgy osztják a kompenzációkat, mintha nem lenne holnap. Napokkal ezelőtt például felbukkant egy olyan 90+-os Icon Pick, ami valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva Hero lapokat is szórt.

 

Természetesen ezt a lehetőséget visszahívta az EA és javították a csomagot. Ez az SBC ma visszatért a játékba, remélhetőleg ezúttal hibátlanul. Persze ezzel nem áll le a kálvária, ugyanis a hibás pickeket kompenzálnia kell a fejlesztőknek.

Ebben már ugyan őrületes rutinjuk van, valószínűleg most is kell majd pár napot várnunk az ellensúlyozásra. Azok a szemfülesek, akik még időben teljesítették a hibás picket, biztosan kapnak egy újat a közeljövőben.

Ezt olvastad már?

Gamerek egy csoportja gúnyolja a Twitter átalakulását – Ezért látsz csuklyás alakokat

×