Ömlenek az új információk az FC24-ről, amióta az EA Sports bemutatta a játékot.

Ömlenek az új információk az FC24-ről, amióta az EA Sports bemutatta a játékot.

Például kiderült, hogy szinte az összes agyzsibbasztó kellemetlenséget orvosolják a FIFA-szériának. Az EA Sports FC24-ben végre lehetőségünk lesz egyetlen gombnyomással beváltani az Objective jutalmakat, nem kell minden egyes almenüpontra rákattintatni, hogy végül kapjunk 100 XP-t és ezzel eltűntessük az idegesítő piros pöttyöket a főmenüben.

Végre lehetőségünk lesz új változtatni egy játékos pozícióját, hogy nem kell hozzá Modifier kártyát használni, na meg az Icon lapok is felturbózott Chemistry-rendszert kapnak majd, vélhetően jóval jobban megfogja érni használni őket, mint a FIFA 23-ban.

 

Az EA emellett nem csupán a fontos mechanikákon, hanem a külcsínen is változtat. Kiderült ugyanis, hogy új pakknyitó animációkat kapunk az FC24-ben, maradnak a tűzijátékok, ám a pletykák szerint több lap is meglephet minket.

Az FC24-től kezdve akár dupla walkoutunk is lehet, vagyis két igazán magas értékű lap is „kisétálhat” a csomagokból. Ha így tesznek, akkor egyszerre fog látszódni a két lap középen, a preview pedig forogni fog, bemutatva mindkét prémium kártyát.

Hogy ez mennyire mérvadó, azt döntse el mindenki, véleményem szerint bőven elég volt a régi, egy lapos rendszer, de tény, hogy ezzel látványosabb lesz a nyitogatás. Legalább a tartalomgyártók kapnak újabb tartalomlehetőséget.

Ezt olvastad már?

„Zene füleinknek”: Hamarosan a Spotify is drágább lesz

×