Apróbb változások is élesedtek.

2023.07.23. – A múlt héten ismét egy combos frissítéssel jelentkezett a Valve csapata. Megérkezett Overpass és Vertigo a Counter-Strike 2 Limited Test szervereire, de a motorháztető alatt is történtek változások. Külön öröm, hogy egy újabb adagnyi meghívót is kiküldtek a játékosoknak, a korábbi 4%-os hozzáférhetőség körülbelül 7%-ra nőtt. Ez még mindig kevés, ám egyre közelebbinek tűnhet a nyílt(abb) béta.

 

Overpass és Vertigo hamar elnyerte a játékosok tetszését. A pályák nem hibátlanok, Overpasson kifejezetten sokszor szaladhatunk bele „papír” falakba, ahogy a fenti Tweet is mutatja. A fejlesztők a hét folyamán azonban több hotfix frissítéssel is jelentkeztek, 24-48 órán belül reagálnak az esetlegesen felmerülő hibákra. Szükség is van erre, ha valóban nyári rajtra készülnek.

A csapatsebzés sem marad a régi!

ThourCS talán a legaktívabb CS2 adatbányász, elemző. Nem csak a fájlokat vizsgálja, így szinte minden változást ki is szúr a frissítések után. Míg a sima CS:GO-ban nincs különbség vizuális visszacsatolásban, akár csapattársat, akár ellenfelet lövünk, addig CS2-ben bizony hamarabb észrevesszük. A csapattársaink meglövése CS2-ben ugyanis többé nem jár vér effekttel.

Egyrészt, így hamarabb rájöhetünk, hogy véletlenül a társainkat sebezzük, másrészt kevesebb „felesleges” effekt zavar minket, ha valamiért beleszaladna egy-egy jól irányzott spraybe valamelyik haverunk. Természetesen ez is változhat még a végleges kiadásig, ám jól látszik, hogy nem csak egy egyszerű motorcserét várhatunk a Counter-Strike 2-től.

Meseszép lett az új Overpass – Izzadnak majd CS2 alatt a gépek?

×