Valóra válik a rajongók álma, és tényleg folytatódik Al Bundy szenvedése, amihez az eredeti színészek fognak asszisztálni.

2022. 05. 16. – A Married… with children, vagy ahogyan minálunk legendássá vált: ‘Egy rém rendes család’ 25 év után visszatérhet a képernyőkre, méghozzá az eredeti színészgárda: Katey Sagal, Ed O’Neill, David Faustino és a nyilvános szerepléstől betegsége miatt visszavonult Christina Applegate főszereplésével.

Az általában jól informált Deadline szerint ugyanis a legendás szitkom jogain csücsülő Sony Pictures Television úgy döntött, hogy egy animációs sorozatban hozza vissza a Bundy családot. A projekten már több mint egy éve dolgoznak, aminek a vezényletét a Family Guy executive producere, Alex Carter vállalta magára. Arról azonban csak találgatni tudunk, hogy mikor és hol köt majd ki az újraindított széria – a portál szerint a Fox, a Hulu és a Peacock lehetnek a célplatformok – melyek jelenleg a Disney+ és a SkyShowtime streaming szolgáltatásokhoz vannak becsatornázva.

A Sony állítólag azért döntött az animációs feltámasztás mellett, mert a szinkronmunkákat könnyebben össze tudják egyeztetni a színészek életével és elfoglaltságaival, amire hivatkozva korábban több ízben is meghiúsultak hasonló próbálkozások.

Az ‘Egy rém rendes család’ eredetileg 1987-ben indult, majd akkora népszerűségre tett szert az egész világon, hogy korában ez volt a leghosszabb ideig futó szituációs komédia Amerikában. Popkultúrális hatása egészen elképesztő, hiszen a sorozat vége után 10 évekkel is napjában többször sugározták a csatornák, de képregények, társasjátékok, könyvek, akciófigurák, és megszámlálhatatlan másolatot/feldolgozást ihletett. Ezt pedig a műfajában csak nagyon kevesen mondhatják el magukról.

A színészeknek már sokkal nehezebb dolguk volt, hiszen a sorozat gigantikus népszerűsége miatt őket a szerepükkel azonosították, amelyből piszok nehéz volt kitörni. Ed O’Neillt gyakran csak a cipőboltos El Bundy-ként ismertük, ahogyan Katey Sagal is Peggy-ként került említésre sokáig, pedig mindkettőjüknek akadtak jelentős szerepeik (Modern Család, Kemény Motorosok, Futurama).

Az ‘Egy rém rendes család’ mégis méltatlan körülmények között, szinte teljesen váratlanul ért véget, amiért leginkább a Foxot, és az elbaltázott döntéseit lehet hibáztatni. Emiatt pedig még a befejező részt sem tudták leforgatni, 10 év és 11 évad után elkaszálták. Most azonban a Sony kiköszörülheti a csorbát, és méltó módon viheti tovább a Bundy-él legendáját a kifejezetten felnőtteket célzó animációs műfajban.

Ha pedig előtte újra néznéd az eredetit, akkor ne menj olyan messzire, itt egy remek rész belőle:

Ezt is érdemes elolvasnod:

KÉPEK: Így néznének ki a kedvenc zenekaraink SZÓ SZERINT a neveik alapján

×