Az EA Sports FC24-ben végre lehetőségünk lesz koedukált keretekkel nekivágni a Division Rivals, vagy éppen FUT Champions meccseknek.

Az EA Sports FC24-ben végre lehetőségünk lesz koedukált keretekkel nekivágni a Division Rivals, vagy éppen FUT Champions meccseknek. Szabadon alakíthatjuk majd a keretet, így ha lesz olyan női játékosunk, aki jobban teljesít a játékban, mint a jelenleg aktuálisan az adott pozícióban játszó férfi, egyszerűen csak kicseréljük a kettőt és mehet is a menet. Nem kell külön női játékmódot indítani, vagy csapatot építeni.

Még szebb az egész helyzetben, hogy a hivatalos bejelentések szerint egyáltalán nem fogják külön kezelni a nőket a férfiaktól a kanadai fejlesztők. Az Ultimate Team módban pontosan ugyan azok a szabályok fognak vonatkozni a nőkre, mint a férfiakra.

Legalábbis papíron mindez jól hangzik, ám sajnos TÉNYLEG nem lesz különbség férfi és női lap között. Ez pedig azt jelenti, hogy a női Premier Leagueben teljesítő játékosok a női Premier Leaguebe fognak tartozni, a kanadaiak nem fogják összemosni a férfi és a női kategóriát. Így tehát, ha egy nőt szeretnénk beépíteni az éles keretünkbe, több nővel kell körbevegyük, hogy megkapja a megfelelő linkeket.

Még azt nem tudni, hogy egészen pontosan milyen erőt fognak képviselni a hölgyek az elektronikus zöld gyepen, ám ennek az információnak a hallatán nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy közkedveltek lesznek az FC24-ben. Sajnos ugyan az lesz a helyzet, mint jelenleg a gyengébb ligák kiválóságaival, szívesen játszanánk velük, de mivel túl nagy áldozatokat kíván a beépítésük, egyszerűen csak hanyagoljuk a dolgot.

Szeptember végén minden kiderül!

Ezt olvastad már?

Miért fáj olyan iszonyatosan kegyetlenül, ha LEGO-kockára lépsz?

×