A Vanguardhoz és Black Ops Cold Warhoz hasonló bemutatót kaphat.

2023.07.20. – Az elmúlt pár napban szinte mindent megtudhattunk az érkező Call of Duty játékról. Ráadásul több kritikus információt maguk a fejlesztők is megerősítettek. Hétvége óta tartotta magát az a pletyka is, hogy a Season 5 hatalmas meglepetéssel szolgálhat a játékosoknak. Nem ez lenne az első eset, hogy a Call of Duty fejlesztői valamit in-game formában leplezzenek le, a BOCW és a Vanguard is ütős eventet kapott.

A Modern Warfare III javában készül tehát, októberben már a különböző platformok bétatesztjei zajlanak majd. A Modern Warfare II / Warzone 2.0 a motorváltás miatt unalmasabb megoldásokat választott a promócióra, ám az új éra ismét visszanyúlna a régi, bevált leleplezésekhez.

Season 5-ben, egy in-game event során leplezhetik le a Modern Warfare III-at!

A fájlok is erre utaltak, ám a Call of Duty Twitter fiók gyakorlatilag meg is erősítette ezt. A játék nevét még konkrétan nem mondták ki, ám az biztos, hogy Season 5-ben közelebbről is megismerkedhetünk majd vele. Az ötödik szezonra nem is kell már olyat sokat várnunk. A Battle Pass számláló és a pletykák alapján augusztus 9-ére várhatjuk a nagy Warzone és MW II frissítést.

Egy rövidke vázlatot is kaptunk az eseményről a fájlokban hagyott szövegfoszlányoknak köszönhetően. A Modern Warfare 3 Reveal eseményén a Shadow Company-nak segíthetsz majd elfoglalni a rakétasilókat Al Mazrahban, miközben megvéded azokat az ellenségtől. Várhatóan az Obszervatórium alatt található bunkerbe fogunk behatolni, ahol további feladatok is várnak ránk.

Perk téren is lesz változás:

Ez a jó út? – Így működik majd a 2023-as Call of Duty Perk rendszere

×