Az FC24-ben új szintre lép a vizuális élmény.

Az EA Sports FC24-ben végre lehetőségünk lesz koedukált keretekkel nekivágni a Division Rivals, vagy éppen FUT Champions meccseknek. Szabadon alakíthatjuk majd a keretet, így ha lesz olyan női játékosunk, aki jobban teljesít a játékban, mint a jelenleg aktuálisan az adott pozícióban játszó férfi, egyszerűen csak kicseréljük a kettőt és mehet is a menet. Nem kell külön női játékmódot indítani, vagy csapatot építeni.

Még szebb az egész helyzetben, hogy a hivatalos bejelentések szerint egyáltalán nem fogják külön kezelni a nőket a férfiaktól a kanadai fejlesztők. Az Ultimate Team módban pontosan ugyan azok a szabályok fognak vonatkozni a nőkre, mint a férfiakra.

S ha már a csapatépítésről van szó, az FC24-ben új szintre lép a vizuális élmény. Teljesen mindegy, hogy női, vagy férfi speciális lapot fogunk nyitni, a dizájn most lesz talán a legmenőbb az eddigi összes játék közül. Az adatbányászok információi alapján az FC24 promó lapjainak speciális képei az új játékban akár a kártya kereteken túl is lóghatnak majd, ami igazán menő eredményeket hozhat.

 

Criminal_x készített is pár prototípust, az eredmények alapján pedig megkérdőjelezhetetlen a fejlődés. Persze ezek csak rajongói kártyák, ám reméljük, hogy minimum inspirálódnak a fejlesztők a fenti képek láttán.

Első nekifutásra talán nem tűnik nagy változtatásnak, ám a gyakorlatban biztosan mindenki szívesebben használ menőn kinéző lapokat, elvégre nem baj, ha mindenkinek megindul a nyálelválasztása a klubunk láttán…

Ezt olvastad már?

Ez fájni fog! – Augusztusban megint 10 játék kerül ki a PS Plus kínálatából

×