Egy állítólagos bennfentes szerint már készülhet a következő Far Cry játék, aminek helyszíne már most megosztja a rajongókat.

2023. 07.19. – Való igaz, hogy a legutóbbi Far Cry játék nem is olyan rég, 2021-ben jelent meg, így sokan nem is gondoltak bele abba, hogy esetleg már készülhet a folytatás. Erről persze semmi biztosat nem tudni, hiszen hivatalos bejelentés híján csakis a szivárgásokra és a pletykákra hagyatkozhatunk. A játékosok azonban már ezen is képesek kiakadni, pedig még semmi sem biztos.

Ahogy azt mindenki jól tudja, a Far Cry sorozatban igyekeznek a fejlesztők a legkülönbözőbb helyszínekre elkalauzolni bennünket, amióta csak létezik a franchise. Az alábbi kép például azt mutatja be, hogy a korábbi részek a világ mely területére helyezhetők, függetlenül attól, hogy fikciós területeket járhatunk be.

Amint látható, volt már Amerika, Afrika, Atlanti-óceán és Délkelet-Ázsiai is a terítéken. Nemrég azonban egy állítólagos bennfentes több dolgot is megosztott a következő Far Cry játékról. Fontos tudni azonban, hogy ezeket nem árt fenntartásokkal kezelni, így mi is csak érdekességként említjük meg.

Állítása szerint a Far Cry: Rise címet viselő játék egy távoli ázsiai szigeten, a Sárga-tengeren található Kimsan nevű szigeten fog játszódni. A sziget tehát Észak-és Dél-Korea alatt található. A történet szerint a szigetet észak-koreai felkelők foglalták el, aminek vezetőjét a Squid Game sztárja, Lee Jung-jae alakít majd a játékban. A játékosok állítólag egy férfi vagy női koreai sztárt irányíthatnak majd, akinek a túlélésért kell harcolnia.

Ha lehet hinni a bennfentesnek, a Rise kampányát akár 4 fős kooperatív módban is végigjátszhatjuk majd, sőt egy nyílt világú, online extrakciós módot is kapunk, Far Cry: Conquest néven. Itt a játékosok küldetéseket teljesíthetnek, miközben 90 ellenséges játékos ellen harcolniuk.

Leaker Reveals Info On Next Far Cry Game Along With Extraction Based Multiplayer Mode
by u/DudeWithName in GamingLeaksAndRumours

A Redditen azonban nem sokan örülnek ezeknek a híreknek. Sokak szerint a Ubisoft teljesen elrontaná a játékot, ha ilyen területre helyezné a történetet.

  • „Ez vagy kamu, vagy kamunak kell lennie” – írta Dry_B0nes.
  • „Nagyon reméltem, hogy kicsit elmozdulnak a trópusi szigetes helyszíntől, ha már a mechanika és a játékmenet minden részben azonos. Legalább adjanak nekünk egy kreatív helyszínt” – tette hozzá Equivalent_Network29.

Ismétlem: egyik információt sem erősítette meg a Ubisoft.

Ezt láttad?

A gamer apuka hagyta 6 éves fiát Xboxon játszani, katasztrófa lett a vége

 

×