Egy szerencsétlen gamer apuka az Xbox segítségével próbált közelebb kerülni a fiához, de hamar rájött, hogy szörnyű hibát követett el.

2023.07.18. – Nem is olyan rég írtunk egy velős cikket arról, hogy miért lehet az, hogy egyes szülők képtelenek megérteni gyereküket, akik szeretnek videojátékokkal játszani. Manapság azonban már nagyon sok olyan szülő van, aki maga is gamer, sőt szeretné a gyerekét is a videojátékok világába bevezetni. Így tette az a gamer apuka is, aki 6 éves kisfiát ültette le az Xbox elé, bár már lehet, hogy megbánta.

Kétségtelen, hogy a videojáték nagyon jó eszköz is lehet a szülők kezében, akik jól tudják, hogy milyen sok élményt képes nyújtani. Rengeteg olyan játék létezik, ami segíti a fejlődést, a tanulást. Most azonban egy olyan esetről számolhatunk be, amikor ez rosszul sült el.

Olyat tett a kisfiú, amit nehéz lehet elengedni.

Miközben egy gamer apuka hagyta hatéves fiát Xboxon játszani, szembesülnie kellett azzal a borzalommal, hogy a fiúnak sikerült törölnie az összes Skyrim mentést. Az a rengeteg idő és energia, amit az apuka a játékba fektetett, egyszer csak eltűnt.

Welp I let a 6 year old play my xbox and they somehow managed to not only delete my entire skyrim save data, but also like 3 other games so thats kekw
by u/notangeblehuman in skyrim


A fiú nem csak a teljes Skyrim mentést törölte, de három másik játékét is. A dolog nagyon szomorú, de felmerülhet a kérdés, hogy ez miért érdekes? Nos, azért, mert a kommentekből az derül ki, hogy a dolog egyáltalán nem egyedi. Rengeteg szülő számolt be hasonló esetről, miközben persze vannak nagyon szép történetek is arról, hogy a játék hogyan hossza össze a szülőket és a gyerekeket.

Természetesen az eset nem olyan gond, ha az szülők számára a család még mindig fontosabb, mint a játék. Az ilyen esetek azonban néhány szülőt ráébresztettek arra, hogy nem árt jól meggondolni, hogy milyen korban engedik közel a gyereket a játékkonzolhoz. Velem hasonló eset a barátnőmmel történt, amikor 1000 órás játékmenetre mentett rá egy új játék indításával. Ő már ex.

Ezt láttad már?

Végre nem fog üvölteni a Youtube, amikor bevezetik ezt az új funkciót

×