Nem takargatják a megoldásaikat.

2023.07.16. – A Valve mérnökei az elmúlt időszakban több Counter-Strike 2 frissítéssel is jelentkeztek. Mirage mellett Nuke és az új Office is megérkezett a Limited Time Test szerverekre. A következő adagban Overpass és Inferno érkezését várhatják a szerencsések. Nagy eséllyel a pályák mellett az új vásárlási menühöz vagy épp az átdolgozott füstökhöz hasonló újdonságokra, fejlesztésekre is számíthatunk.

Minden multiplayer játékban fontos a csalások szűrése és az azokat használók redukálása. Tökéletes rendszer nincs, ám a fejlesztők is egyre okosabb megoldásokkal rukkolnak elő mindkét oldalon. Azt már tudjuk, hogy a Counter-Strike 2-ben debütál a VAC Live. Az új rendszer nem csak kitiltja a csalót már meccs közben, de az adott mérkőzésnek is véget vet, hasonlóan a Valoranthoz.

A cheaterek már be is táraztak CS2-re?!

Sparkles, a népszerű Counter-Strike tartalomgyártó igazán érdekes témát boncolgatott az egyik legutóbbi videójában. CS:GO csalókat szólaltatott meg, akik kendőzetlenül meséltek és mutogatták a csalásaikat. Ami azonban ennél is szomorúbb lehet, hogy bár csak pár ezer felhasználó jutott be a CS2 szerverekre, bizony már kész csalásokkal is találkozhatunk. A videóban be is mutatják ezeket, így mindenképp érdemes lehet belekukkantani, ha érdekel a témakör.

 

Vasárnapra egy másik videó is keringeni kezdett Twitteren. Ezen egy olyan játékost láthatunk, aki nem igazán rejtegeti, hogy külső programot használ. A VAC Live azonban semmit nem tett meccs közben, hiába volt ennyire egyértelmű a történet. Természetesen jelen pillanatban nem érdemes hosszútávú következtetéseket levonni, hiszen a Valve is készülhet valamire a háttérben. Mindenesetre abban már biztosak lehetünk, hogy a Counter-Strike 2 megjelenését a cheaterek is várják.

Meseszép átdolgozásokkal jön a Counter-Strike 2 – Ilyen lesz az új Inferno

×