Egy kifejezetten remek és egyedi multiplayer játék lett a mai nappal teljesen ingyenes.

A Naraka: Bladepoint a mai trendekkel totál szembemenve mint egy fizetős játék jelent meg még 2021-ben, és bár egy igazán remek, izgalmas és látványos játékot tisztelhetünk benne, egy alapvetően battle royale formulán alapuló címként így nehéz labdába rúgni az olyan gigászok mellet, mint a Warzone és a Fortnite.

Most azonban új esélyt kapott felkavarni az állóvizet, ugyanis a PlayStation 5-ös megjelenésével egy időben, azaz a mai naptól kezdődően akárki és bárki, na meg mindenki teljesen ingyen fejest ugorhat az ázsiai kultúrán alapuló 60 fős csatákba. Ezzel együtt teljesen új tartalmak is érkeznek a Narakába: lesz új 12v12 játékmód: a a Capture the Spirit, tovább frissül a Guild Mode, de akadnak új fegyverek, valamint egy vadiúj hős is: az 1000 éves rókadémon, Tessa.

Azok, akik korábban már megvásárolták a játékot, a jelenlegi kiadásuknak megfelelő játékbeli valutát kapnak kompenzációként, a Game Passos játékosok pedig automatikusan átkerülnek a Standard kiadásból az új, mindenféle játékbeli jutalmat tartalmazó Deluxe kiadásba. Természetesen a PS5-ösökről sem feledkeztek meg, akik egy Katana skint, egy Ryuzan Frost Reflectiont és két Immortal Treasure-t kapnak ajándékba, de a PS+ előfizu mellé még más extrákat is be lehet zsebelni.

Az ingyenesség természetesen minden platformra vonatkozik, azaz PC-n, Xboxon és PS5-ön egyaránt díjmentes a közelharci mitologikus kompetitív multi – amivel immáron már több mint 20 millióan játszanak világszerte.

De erről sem érdemes lemaradnod:

Akciófigyelő | 5300 forint helyett teljesen INGYEN szállhatunk fel a ‘low poly’ szerelemvonatra

×