A SzinkronSarok hamarosan befejezi a 2018-as God of War munkálatait, így már most gondolkodnak, hogy melyik játékhoz készüljön szinkron legközelebb.

2023.07.12. – Úgy tűnik, hogy a profi színészekkel, de rajongói kezdeményezésként működő SzinkronSarok nem áll le a videojáték-szinkronok készítésével. Hamarosan teljesen elkészül a 2018-as God of War szinkronja, ami kizárólag a PC-s változat számára lesz letölthető, ráadásul teljesen ingyen. A csapat pedig már most azon gondolkozik, hogy melyik játékot vegye célba legközelebb.

Ezt most a közönségre bízzák, így te is szavazhatsz, hogy melyik játékhoz készüljön magyar szinkron.

„Nincs megállás. Mivel a God of War munkánkkal hamarosan végzünk, így elkezdtük tervezni a következő projektet. Ebben szeretnénk a segítségeteket kérni. Szavazzátok meg ti, mely videójátékokra hallanátok szívesen magyar szinkront. Fontos, hogy a kérdőívünkbe adjátok le a szavazatotokat, illetve nyugodtan voksolhattok több játékra. Ennek a lényege, hogy egyben felmérjük mely irányok érdekelnének titeket. A végeredmény nem lesz publikálva, viszont ez alapján fogunk a jövőben előre menni, hogy ti mely játékokat hallanátok szívesen” – írja a SzinkronSarok a felhívó videó alatt.

 

Szavazni itt lehet!

A csapatot és a munkájukat egyébként támogatni is tudod:

A God of War a SzinkronSarok jóvoltából 2023. augusztus 22-től élvezhető csodás és színvonalas magyar szinkronnal. Hogy mi lesz a következő projekt, az pedig rajtatok múlik.

Ezt láttad?

Felhasználók százezreit bannolják AI segítségével a PUBG fejlesztői

×