A SzinkronSarok gőzerővel dolgozik a magyar változaton, amit profi színészekkel vett fel. Most bejelentették a kiadás dátumát is.

„Bár még van bőven mit csinálnunk, hamarosan végére érünk a God of War munkálatainak, így ezzel a szinkronos előzetessel megosztjuk veletek a kiadás időpontját is. Remélem tetszeni fog a munkánk és szeretnétek a jövőben más játékokhoz is hasonló, ha nem még jobb magyar szinkront” – osztotta meg a videó leírásában a SzinkronSarok.

A videojátékok színvonalas hazai változatait készítő csapat idei legnagyobb dobása (a 2022-es Resident Evil Remake után) a God of War szinkronja lesz, amit természetesen csak a PC-s játékosok élvezhetnek majd. A fantasy játék teljes magyarításához olyan ismert színészeket kértek fel, mint Schneider Zoltán (Kratos), Solecki Janka (Freya), Király Attila (Baldur), vagy éppen Forgács Gábor (Brok).

A projekt különlegessége, hogy nem hivatalosan, hanem egy az egyben rajongói kezdeményezésre készül a magyar változat, közösségi finanszírozásból.

Ennek megfelelően, mikor közzéteszik, mindenki ingyenesen hozzáférhet majd. Fontos leszögezni, hogy csak a game PC-változatához lehet majd hozzáadni a magyar hangsávot (konzolon sajnos ilyen módon nem lehet belenyúlni a játékokba).

 

Mint ismert, a God of War szinkronhangjai mellett közönségszavazással döntöttek. A pozitív hozzáállás mellett persze azt is örömmel veszik, ha támogatod áldozatos munkájukat, amivel annyi hazai játékosnak okoznak örömet:

A God of War a SzinkronSarok jóvoltából 2023. augusztus 22-től élvezhető csodás és színvonalas magyar szinkronnal. Persze emlékeztetni fogunk rá, amikor elérhetővé válik!

Legutóbbi itt írtunk a magyar csapat munkájáról:

23 percen át nézhető a God of War magyar szinkronja – Itt a szereposztás

×