Ahogyan mindig, úgy sajnos a júliusi hónapot sem ússzuk meg távozók nélkül a Netflixen.

2023.07.12. – Megszokhattuk már, hogy a streaming szolgáltatások kínálata alkalomadtán, de leginkább havi forgásban megújulnak. Filmek és sorozatok jönnek-mennek, a nézők örömére és bánatára valami bekerül, valami pedig épp lekerül a platformokról.

Bár az összes szolgáltatáson jellemző az ilyesfajta fluktuáció, de a legnagyobb mozgás mindig a Netflixen szokott lenni. Érkező újdonságokban legalábbis sosem vagyunk híján, az alól pedig a fülledt júliusi hónap sem képez kivételt, ugyanakkor fájó távozók is akadnak bőséggel.

Július közepétől 13 tartalomnak inthetünk búcsút, köztük is az élen Keanu Reeves remek akciófilmjétől, a John Wicktől, amit a hónap zárultával egyetlen streaming szolgáltatáson sem fogunk megtalálni. Ez sajnos a legtöbb távozóra is igaz, vagyis ha valamelyik épp a „majd megnézem később” listádat gyarapítja, esetleg pont most kaptál hozzá kedvet, akkor mihamarabb pótold, mert egyelőre máshol nem fogod tudni megnézni őket.

Július 9

  • Démoni doboz
  • Teremtőm

Július 13.

Július 31.

Szerencsére a távozók mellett bőséggel akadnak újdonságok is, így nem kell attól tartani, hogy a füllesztő nyári hőség elől a szobába menekülve néznivaló nélkül maradnánk:

Jenna Ortega is visszatér! – Íme az összes film és sorozat, ami júliusban jön a Netflixre

×