A Netflix bőven tesz róla, hogy a nagy nyári melegben is legyen mit nézni.

A Netflix bőven tesz róla, hogy a fülledt nyári hónapban legyen mit nézni a meleg elől a tévéképernyők elé menekülve. Júliusban például visszatér a streaming szolgáltatóra az elmúlt évek egyik legrajongottabb sztárja, a Wednesday-jel egy csapásra világhírűvé vált Jenna Ortega, aki ezúttal a legendás Sikoly-maszk mögé bújó gyilkossal néz farkasszemet.

De az új slasher film mellett egy meglepően jól sikerült magyar horroron, a halotti fotózást a hagyománytól kissé eltérően bemutató Post Mortemen is összerezzenhetünk. De egy másik magyar történelmi időkbe elkalauzoló hazai filmalkotást, a Hadikot is elindíthatjuk majd júliusban, amiben Hadik András 1757-es huszárcsínyét mutatja be a maga kalandfilmes módján.

A hónap egyértelmű slágere viszont a The Witcher, azaz A Vaják harmadik évadának második fele lesz, amiben egyúttal Henry Cavill is elbúcsúzik a vele összeforrt Rívai Geralt szerepétől. Szerencsére azonban még ennél is sokkal többel készül a Netflix, így egy csomó új dokumentum-sorozat, reality, vígjáték, gyerek- és animációs-sorozat közül válogathatunk, ha a hőség miatt nem esik jól a sajtos-tejfölös.

F – Film
AF – Animációsfilm
DF – Dokumentumfilm
DS – Dokumentum-sorozat
AS – Animációs-sorozat
VS – Valóságshow
GYS – Gyereksorozat
MS – Minisorozat

Július 1.

Július 3.

Július 4. 

 

Július 5. 

 

Július 6.

 

Július 7.

Július 8. 

 

Július 10. 

Július 11. 

Július 12.

 

Július 13.

 

Július 14. 

 

Július 15.

Július 17.

Július 19. 

 

Július 20. 

Július 21. 

 

Július 24. 

Július 25.

Július 26.

 

Július 27.

 

Július 28.

Július 29. 

Mindemellett a Netflix Gaming is tovább gyarapodik júliusban:

Fantasztikus játékokat kapnak INGYEN a Netflix-előfizetők

×